Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie cierpię kuzynki męża!

Polecane posty

Gość gość
Z własnego doświadczenia wiem że w rodzinie zawsze znajdzie sie taki rodzynek. Jesli chodzi o mnie to takim rodzinkiem jest brat mojego meza. Rowniez mam go serdecznie dosc!

Gość gość
Dobra zamykam już temat. Żegnam i życze miłego dnia. Autorka

Gość gość
ja też mialam taką psychiczną koleżankę z którą odnowiłam znajomość byłam dobra chciałam pomóc bo miała depresję ale pod płaszczykiem choroby właziła mi na głowe, nie zapowiedziane wizyty, wiedziała lepiej i co robie w danym dniu i że odpoczynek po pracy mi się nie należy, zaglądała mi do lodówki sama się gościła, siedziała po pólnocy sama nie pracowała a ja wstawałam rano do pracy, próbowała mną rządzić sprzeciw i asertywnośc były awantury, fochy i pretensje, po tym jak jej powiedziałam że się nie spotkamy dzisiaj kiedy praktycznie stała już pod moim blokiem i zadzwoniła 2 minuty wcześniej że za chwile będzie, powiedziałam ze nie lubie nie zapowidzianych odwiedzin to nastepnym razem się zapowiedziała ale się ześciła, o godzinie w której miała przyjść przysłała mi sms że nie przyjdzie bo nie jest nastroju, nic nie odpisałam wiedziałam że to ma być psytryczek w nos dla mnie ale ja wręcz przeciwnie ciesze się bo to już 8 miesiąc jak mam ją z głowy :) nie dzwonie do niej wiem ze ona czeka az bede ją prosić o wybaczenie ale ja mam już ją dawno w tyłku nie umiała się zachować to nie ma przyjażni i jakoś mi lżej

Gość gość
Na kafeterii to norma, co nie napiszesz, to Ciebie i tak zjedzą. A na koniec wmówią Tobie, że jesteś obłudna, dwulicowa i zazdrosna. To norma. Każdy temat tutaj się tak kończy. Dlatego teraz rzadko tu zaglądam i nie zakładam własnych tematów. Czasami wchodzę tutaj z nudów jedynie aby się pośmiać :)

Gość gość
Również byłabym wściekła na miejscu autorki gdyby ktoś tak mnie wykorzystywał i jeszcze przeszedł na wesele z gołymi rękami. To szczyt bezczelności.

Gość gość
myśle że warto ją pogonić tym bardziej że wszyscy w rodzinie wiedza jaka jest i kwasu nie będzie, wygarnęłabym jej wszystko w twarz jak się obrazi to lepiej dla was bedziecie miec ją z głowy

Gość gość
rozumiem - autorka nie chce wchodzic w konflikt, ale ja bym tej kuzyneczce powiedziala, ze mi sie jej zachowanie nie podoba, zeby nie myslala, ze ja sie jej boje; po co tak klamac, ze szafe wiezicie, brak wam cywilnej odwagi postawic sie glosno i wyraznie, i ona wykorzystuje takich ludzi, ktorzy nie chca wchodzic w konflikty

Gość gość
też wydaje mi się że autorka nie jest osobą konfliktową i nie chce z nikim drzeć kotów

Gość gość
może i autorka nie jest osobą niekonfliktową ale czasami trzeba si e pokłócić by wyjaśnić pewne sprawy i by oczyścić atmosferę czasami to lepsze niż kluczenie i unikanie

Gość gość
"O Ty mała zazdrośnico oczko.gif .Musi być ładna " x No jak zwykle na kafe, kazdy musi być zazdrosny jak zaklada jakis temat. Jak taka ta dziewczyna piekna, to czemu nikogo nie ma przeciez mloda taka nie jest? Wiem z wlasnego doswiadczenia, wszytskie moje atrakcyjne kolezanki do 3ostki wyszły za maż lub były w powaznych związkach. tylko te malo urodziwe po 30stce byly same i tylko skakaly z kwiatka na kwiatek i tym tylko sie dowartosciowywaly. Taka jest prawda, ladna dzewczyna szybko znajdzie adoratora na ktorej bedzie jej zalezalo i bedzie chcial sie zwiazac z nia na powaznie. A te dziewczyny ze :sredniej polki" sa wykorzystywane, bo nie znaja wlasnje wartosci i tak koncza bez perspektyw na powazny zwiazek w wieku trzydziestu kilku lat. A wiadomo kobieta po 30stce i bez meza/narzeczonego to najczesciej jakie ferelny towar. a kuzynk njwyrazniej nie ma swojego zycia i wpierza sie w czyjes.

Gość gość
konfliktową miało być

Gość gość
haha taka atrakcyjna ta kuzynka i nawet nie miała z kim na wesele przyjść :) Też mam takiego kuzyna, stary kawaler lat 33. Ani dziewczyny, ani dobrej pracy, a myśli że jest nie wiadomo którym cudem świata, a niestety urodą nie grzeszy.

Gość gość
Zerwijcie z nią wszelkie kontakty, jak kumata sami zaczai o co chodzi, bo po co sobie niepotrzebnie brudzić ręce.

Gość gość
Oczywiście, że masz jej powiedzieć, że nie może żerować na innych. Jak można pożyczać pieniądze komuś, kto przychodzi bez prezentu i naraża na weselu koszta z powodu nieistniejącego partnera? Patologia. Jak można hienie sponsorować obiad, gdy sadza dupę do twojego samochodu na krzywy ryj?

Gość gość
14:49 pieniądze pożyczyła od męża przed ślubem