Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczekiwanie na drugie dziecko, już nie ma takiego podniecenia.

Polecane posty

Gość gość

Spodziewamy się drugiego dziecka, decyzja o pierwszym jak i o drugim maluchu była świadoma, żadna tam wpadka. Chodzi o to, że niby cieszę się z tego, że będziemy mieć kolejne dziecko, ale w pierwszej ciąży non stop o tym myślałam, każdy ruch dziecka to było COŚ wielkiego, kupowałam ciuszki i ogólnie byłam mega nakręcona tym, że będziemy mieć takie maleństwo w domu. A teraz? Nic z tych rzeczy. Nie wiem czy to jest spowodowane tym, że mamy już pięcioletnią córkę, wiemy już jak wygląda opieka nad niemowlęciem, więc nie będzie to dla nas jakaś zupełna rewolucja.. Trochę mam wyrzuty sumienia z tego powodu.

Gość gość
To normalne. Druga ciaza przebiega zwykle spokojniej, nie sledzisz juz tak informacji co sie dzieje w kazdym dniu ciazy. Dlatego tez wielu mamom druga ciaza mija zwykle szybciej.

Gość gość
Mam nadzieję, że mi druga minie szybciej, bo jestem dopiero w 9 tygodniu, a już tyle przeszłam, że masakra...

Gość gość
Spoko nie przejmuj się autorko, jeszcze się może zdarzyć, że w trakcie USG lekarz zdiagnozuje jakieś nieprawidłowsoci i wtedy będziesz mieć emocji aż nadto...