Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

owsiki ? kiedy objawy ustępują ?

Polecane posty

Gość gość

Witam , moja córka ( 4,5 lat ) od 5 dni skarży się na ból brzuszka w okolicy pępka , ból głowy i nudności (raz troszkę zwymiotowała) oraz znalazłam u niej w kale białą nitkę . Po wizycie u lekarza dostałyśmy lek na owsiki (lekarz stwierdził , że to muszą być one . Po badaniu brzucha stwierdził , że wszystko jest dobrze. ) . Lek podałam córce wczoraj o godzinie 17 . Dzisiaj od ok. godziny 11 skarży się na mocny ból brzucha w okolicy pępka . Czy to na pewno owsiki ???? Skoro tak to kiedy objawy ustąpią ???? Z owsikami mamy styczność pierwszy raz . Pozdrawiam

Gość gość
poczytaj temat o owsikach, przede wszystkim mała nie może się drapać i trzeba dbać o higenę i dezynfekcję domu bo w domu pewnie są jaja owsików, ponoć z owsikami to nie jest tak hop-siup żeby wyleczyć i dieta też musi być odpowiednia czyli zero słodyczy, najlepiej kiszone ogórki i kapustę, dobry tez jest sok marchwiowy, dużo by pisać, znajdź temat o owsikach i poczytaj

Gość gość
Wiem już wszystko na temat tego zajmować się dzieckiem podczas ataku owsików , ale czy ten ból brzucha długo się będzie jeszcze utrzymywał ?

Gość gość
ja Ci na to nie odpowiem może ktoś jeszcze się wypowie