kocham twoje pieniądze dziadu 0 Napisano Październik 11, 2014 ze zgrzewką Sarmackich :D Najśmieszniejsze jest to, że wsiadł do DACII! xD Czujecie? Dacia i Sarmackie :D Jestem pewna, że to jeden z tutejszych przegrańców bez kasy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studzia 1 Napisano Październik 11, 2014 widzę, że dobrze się bawisz moim kosztem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocham twoje pieniądze dziadu 0 Napisano Październik 11, 2014 Jak to twoim kosztem?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2014 do dacii ? czy do golfa 3 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2014 *dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2014 i był ubrany w dres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2014 o rany to mnie widziałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2014 studzia zapomniala sie przelogowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studzia 1 Napisano Październik 11, 2014 ten nick powstal od razu po tym jak założyłam temat, że nie mam znajomych przez to, że mam bogatego faceta. W dodatku ten sam avatar. chcesz mnie upokorzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krucafuks11 0 Napisano Październik 11, 2014 Studzia Ty się muzą stałaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studzia 1 Napisano Październik 11, 2014 w dodatku to pisze jakiś facet, pewnie nieatrakcyjny biedak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2014 co to jest sarmackie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2014 sarmackie to najgorsze piwo w smaku jakie jest w sprzedaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2014 Najgorszy jest biedronkowy VIP i POKER z getto. Wystarczy, że powącham i rzygam dalej niż widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studzia 1 Napisano Październik 11, 2014 hej man! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karina1989 Napisano Październik 11, 2014 A taki co pije sarmackie to do dacii nie moze wsiadać? Nie kapuje, czy to jest jakiś extra wóz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krucafuks11 0 Napisano Październik 11, 2014 Jak najbardziej adekwatny do sarmackiego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2014 Studzia dziś Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach