Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia8888

kłamstwo chłopaka

Polecane posty

Gość Kasia8888

Hej, nie mam z kim o tym szczerze porozmawiac****isze tutaj.Jestem z chłopakime dwa miesiące.Wszystko układało się dobrze bardz się starał o mnie i to bym była szczęśliwa.Nie przepadałam za tym, że pali i sam z siebie postanowił ograniczyć.Palił kilka papierosów dziennie podobno 3-4.Nie zabraniałam mu tego tylko chciałam by nie palił aż tak wiele dla swojego zdrowia.On rozumiał to i nie miał pretensji do mnie.Ostatnio jechaliśmy samochodem i widziałam jak w przegródce samochodu leżą papierosy, wiec zapytałam się skąd ma i czy to jego.On wymyślił historię, że to jego wójka, że wysypały się mu z pudełka.nie uwierzyłam w to i ciągnęłam dalej temat.On po chwili, że "dobra niech Ci będzie" I stwierdził ze tak to jego.Bardzo się wkurzylam bo oklamal mnie a dobrze wie ze tego nie toleruje.Wole najgorsze klamstwo iniz piekna prawde.Nie chodzilo juz o te papierosy bo normlanie moze palic tylko oto ze oklamal mnie siedzac obok.Wyszlam z samochodu a on nawet nie wysiadl by za mna pojsc.Tylko pare minut pozniej napisal gdzie jestem? Co mam o tym sadzic?Zalezy mi sie nie umiem zaakceptowac klamstwa i nie rozumiem dlaczego tak ze mna postapil.Pomozcie...

Gość gość
jak mu robisz burdel o papierosy to potem bedzie klamal, zebys sie nie dowiedziala i zebys nie darla mordy tak dzialaja faceci :) wszyscy :)