Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_gda

Chłopak jak pasożyt

Polecane posty

Gość magda_gda

Witam, mam chłopaka, z którym jestem od 2 lat. Przez ten czas od kiedy jesteśmy razem on nigdy nigdzie nie pracował tylko kręcił jakieś lewe interesy za drobne pieniądze i nie chciał wziąć się za uczciwe zajęcia. Teraz mieszka u swojej matki z którą ciągle się kłóci i ją wyzywa. Wcześniej ja wynajmowałam mu mieszkanie, kupiłam mu samochód (który z resztą sprzedał po kilku miesiącach...), wszystko robiłam dlatego, że mi go było szkoda. Teraz zaczęłam patrzeć na siebie , robię szkołę, pracuje, wynajmuje mieszkanie i na to wszystko sama muszę wykładać pieniądze, bo on mi w niczym nie pomaga. Dodam, że mieszkamy w miastach oddalonych o około 60km i nie chcę aby on u mnie mieszkał, bo kiedy do mnie przyjeżdża to tylko je za moje pieniądze i śpi. I do tego cały czas "pupcia daj fajkę", "pupcia pożycz 20zł", sił mi brakuje na niego... Cały czas mówi, że mnie kocha, ale ja nie jestem pewna jego uczucia. Chcę się z nim rozstać, ale nie mogę jakoś. Zupełnie nie wiem co mam zrobić. Pomóżcie...

Gość gość
pomóżcie? Proszę bardzo: daj mu dobrze tyłka, zrób laskę, daj mu dobrze zjeść i parę tysiączków, żeby mu niczego nie zabrakło. Potem znajdź mur, rozpędź sie i.... wiadomo

Gość magda_gda
Jak chcę się z nim rozstać, to zawsze płacze i jakiś taki święty się robi... chyba jestem za miękka.

Gość gość
Nie!~No z tym rozpędzaniem i murem to przesada. Troche. Chyba. A może i nie...