Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Książę się uśmiecha

Polecane posty

Gość gość

Książę przebudzony uśmiecha się skromnie i nigdy już z pewnością nie pomyśli o mnie nieśmiało, niepewnie zza łopianu spogląda nowego szczęścia na horyzoncie wygląda. Aż słoneczka promienie płasko się kładzie i zmarszczki na twarzy księcia gładzie.

Gość gość
Księżna szczęśliwie zerka na księcia jakoby była panną do wzięcia

Gość gość
książę swym humorem parska, podryguje wierzchem pędzi, toż księżniczka chustką macha, przywołuje skrzętnie prosi, ale czy się godzi? mieć na pęczki stado wilków, lisów, inne zwierza, z czym ów książę się zamierza? pospolity chłop jak wielu... księżnej kaprys, słabość, smutek, radość?:classic_cool:

Gość gość
księżna mocy swej nabrała księcia mocno okładała :classic_cool:

Gość gość
księżna wyjdzie na chwil kilka do wanienki zanurzyć tyłka

Gość gość
księżna nieboga zza ganka wygląda na księcia co patrzy, on napina gały na nią niby nie patrzy, ale jak już widzi jej oczy w niego utkwione, uśmiechem ją obarczy...

Gość gość
ksieżnej sie wydaje że książe udaje

Gość gość
co jej się wydaje że książę udaje?

Gość gość
Właśnie księżna obejrzała fotę księcia a na niej wataha cała zawody się odbyły księżnej przybyło siły szkoda ze nie wiedziała bo by kibicowała:-)

Gość marionetka1111
księżna ,żeby zapomnieć o miłości do księcia ciągle szuka w dzień jakiegoś zajęcia niestety serce księżnej tęskni tylko do niego a on udaje że nie widzi ,nie czuje,udaje zimnego

Gość gość
ksieżna szczęśliwa cała przy boku ideała 👄 :)

Gość gość
A ,może wcale nie chce zapomnieć?

Gość gość
raczej z dala ,dlatego nieszczęśliwa.

Gość gość
księżna walizy pakuje bo coś sie szykuje pojada wspólnie szczęśliwi ogólnie :)

Gość marionetka1111
była blisko wylała miłość na niego ale książę nie miał serca szczerego ona tak szczerze kochała ale za to nagroda od księcia bardzo mała

Gość gość
A dokąd ta podróż książę złoty w dni takie podłe jesiennej słoty? pyta ksieżna niepewna bo z niej żadna królewna a jeno zwykła dziewka i stąd ta jej przyśpiewka: miała ja życie jak w raju chodziłam w grudniu jak w maju a tu jesien nadeszła i moja radość cała przeszła nie masz, nie masz pokoju i życie jej mija w znoju bo książę już zajęty przez inną księżną w parę wzięty i z nią wakacje spędza wolny czas przepędza o biedna ta druga księżniczka

Gość gość
jak on wyjedzie to ją zawiedzie i ta królewna umrze z rozpaczy niechaj jej to książę ślepy wybaczy

Gość hacyndela
księżniczka sen miała od boga że nie taka jej droga książę poszedł w przeszłość księżna spotkała z dnia na dzień wielką miłość

Gość gość
Ale ta pierwsza -była pierwsza to jest nie fer.

Gość gość
żadne z dnia na dzień,lata jej na to zeszły .,,a miłość prawdziwa tylko raz w życiu bywa.

Gość gość
e uczucioweKsiążę się uśmiecha Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Książę się uśmiecha gość dziś Książę przebudzony uśmiecha się skromnie i nigdy już z pewnością nie pomyśli o mnie nieśmiało, niepewnie zza łopianu spogląda nowego szczęścia na horyzoncie wygląda. Aż słoneczka promienie płasko się kładzie i zmarszczki na twarzy księcia gładzie. gość dziś Księżna szczęśliwie zerka na księcia jakoby była panną do wzięcia gość dziś książę swym humorem parska, podryguje wierzchem pędzi, toż księżniczka chustką macha, przywołuje skrzętnie prosi, ale czy się godzi? mieć na pęczki stado wilków, lisów, inne zwierza, z czym ów książę się zamierza? pospolity chłop jak wielu... księżnej kaprys, słabość, smutek, radość?cool.gif gość dziś księżna mocy swej nabrała księcia mocno okładała cool.gif gość dziś księżna wyjdzie na chwil kilka do wanienki zanurzyć tyłka gość dziś księżna nieboga zza ganka wygląda na księcia co patrzy, on napina gały na nią niby nie patrzy, ale jak już widzi jej oczy w niego utkwione, uśmiechem ją obarczy... gość dziś ksieżnej sie wydaje że książe udaje gość dziś co jej się wydaje że książę udaje? gość dziś Właśnie księżna obejrzała fotę księcia a na niej wataha cała zawody się odbyły księżnej przybyło siły szkoda ze nie wiedziała bo by kibicowałausmiech.gif marionetka1111 dziś księżna ,żeby zapomnieć o miłości do księcia ciągle szuka w dzień jakiegoś zajęcia niestety serce księżnej tęskni tylko do niego a on udaje że nie widzi ,nie czuje,udaje zimnego gość dziś ksieżna szczęśliwa cała przy boku ideała lapka.gif usta.gifusmiech.gif gość dziś A ,może wcale nie chce zapomnieć? gość dziś raczej z dala ,dlatego nieszczęśliwa. gość dziś księżna walizy pakuje bo coś sie szykuje pojada wspólnie szczęśliwi ogólnie usmiech.gif marionetka1111 dziś była blisko wylała miłość na niego ale książę nie miał serca szczerego ona tak szczerze kochała ale za to nagroda od księcia bardzo mała gość dziś A dokąd ta podróż książę złoty w dni takie podłe jesiennej słoty? pyta ksieżna niepewna bo z niej żadna królewna a jeno zwykła dziewka i stąd ta jej przyśpiewka: miała ja życie jak w raju chodziłam w grudniu jak w maju a tu jesien nadeszła i moja radość cała przeszła nie masz, nie masz pokoju i życie jej mija w znoju bo książę już zajęty przez inną księżną w parę wzięty i z nią wakacje spędza wolny czas przepędza o biedna ta druga księżniczka gość dziś jak on wyjedzie to ją zawiedzie i ta królewna umrze z rozpaczy niechaj jej to książę ślepy wybaczy Inne tematy z tej kategorii Czy nie mam prawa? Chłopacy-mój wierszyk hacyndela dziś księżniczka sen miała od boga że nie taka jej droga książę poszedł w przeszłość księżna spotkała z dnia na dzień wielką miłość gość dziś Ale ta pierwsza -była pierwsza to jest nie fer. gość dziś żadne z dnia na dzień,lata jej na to zeszły .,,a miłość prawdziwa tylko raz w życiu bywa.