Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy będąc w ciaży w pierwszych dniach...

Polecane posty

Gość gość

Można mieć wrażenie że "coś siedzi ni w brzuchu" no bo drugi dzień czuje. Się jakoś tak dziwnie ...nawet czuł.a.. coś takiego jak by motylki ... To nie związane jest z jelitmi bo z nimi jest wszystko ok... Tylko to dziwne.wrażenie w. Rzuchu nie dame mi spokoju

Gość gość
możliwe na początku miałam uczucie takich bąbelków w brzuchu

Gość gość
w pierwszych dniach to zarodek się jeszcze nie zagnieździł, podstaw nie znacie, a za seks sie bierzecie

Gość gość
a ja mam tydzien do @ i brzuch bardzo mi doskwiera ,czuje taki ucisk,ciezkosc ,jakby mnie ktos rozpychal od srodka i czuje sie taka jakby nadeta.nigdy wczesniej tak nie mialam,zoabzcymy co z tego wyniknie!

Gość gość
nie powiedziałam że w pierwszych daniach tylko na początku ciąży. Podstawy znam jestem matką 3 dzieci i kobietą w średnim wieku.

Gość gość
"czy będąc w ciaży w pierwszych dniach"- faktycznie, nie w pierwszych dniach :P

Gość gość
Sex był 2 tyg temu i ja nie piszę o ZAPŁODNIENIU a o ciąży j.uż (jeżeli by była... - czytać nie umiesz a za komentowanie się bierzesz!

Gość gość
Sex był 2 tyg temu i ja nie piszę o ZAPŁODNIENIU a o ciąży j.uż (jeżeli by była... - czytać nie umiesz a za komentowanie się bierzesz!

Gość gość
skoro seks był 2 tyg temu to może ewentualnie doszło do zagnieżdżenia, o jakich motylkach ty mówisz kobieto?

Gość gość
a gdybys była taka inteligentna, za jaką się uważasz, to wiedziałabyś, że od procesu zapłodnienia do zagnieżdżenia mija jednak trochę czasu i zacznij bardziej merytorycznie precyzować swoje wypowiedzi, bo póki co stylistyka i sens lezy i kwiczy

Gość gość
dziewczyny no bez przesady. mi to w sumie nic nie bylo na poczatku, bo wszystko wskazywalo na okres, bolaly mnie piersi maksymalnie ale w brzuchu nic sie nie dzialo, dopiero jak @ nie nadeszla to wtedy sie zorientowalam no i tak za 3 miesiace bede mamusia :D ja wiem, ze kazda z nas moze wszystko inaczej odczuwac ale "motylki" w brzuszku to sie czuje jak dzidzius zacznie kopac tak leciutko, pozdrawiam ;)