Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złamana życiem

mąż mnie zdradza. odkryłam smsa w którym wyznaje jej miłość

Polecane posty

Gość Złamana życiem

POmocy!! NApisał jej: Zawsze będę cie kochał. Dziękuję ci za to że jesteś. Jesteś moim szczęściem. Cały czas myślę o tobie. Tęsknie. Boże to jakiś sen???

Gość złamana życiem
Chyba oszaleję>>>>

Gość gość
ciesz się ,że Cie wyręczy :D

Gość gość
porozmawiaj z nim a nie

Gość gość
Ja Tobie napiszę co zrobić. Po 1- spuścić wpierdol kochance Po 2- wypierdolić męża z domu Po 3- wystąpić o rozwód z winy męża i puścić go w skarpetkach

Gość gość
ma zyczenie rozejsc sie z toba cudzymi rekami... to takie tchorze sa niestety

Gość gość
wypieprzyć na zbity ! i być wolną niezalezną kobietą :D

Gość gość
Smiesza mnie tacy infantylni idioci. Przeciez milosc i kochanie rodzą sie dopiero po wielu latach zwiazku, a taki idiota pisze jakiejs dzifce z która nawet nie mieszkał, że on ją kocha. Masz bardzo glupiego męża i w sumie może i lepiej że sie z dzieciakiem rozwiedziesz i poszukasz kogos wartosciowego

Gość gość
po wielu latach zwiazku czasami budzi sie wylacznie znudzenie ... albowiem zwiazek to nie cos co dzieje sie samo.... ja na przyklad uwielbiam wypowiedzi piszacych tu osob z ktorych jasno i wyraznie wynika ze tylko smycz powstrzymuje ich przed pojciem w dluga po ilus tam latach malzenstwa, z reguly sa to meskie wypowiedzi zawsze mam pytanie co w takim razie kolo robil w tym zwiazku przez te wszystkie lata? bawil sie przyrodzeniem?

Gość gość
Mylisz sie wlasnie, po wielu latach zwiazku to jest wlasnie prawdziwa miłość, widze to chocby po moich rodzicach. 35 lat po slubie, mlodosc i uroda juz minela, a oni są ze sobą, szanują sie, ciagle mają tematy do rozmowy, razem załatwiają różne sprawy, omawiają wszystko ze sobą, i to jest wlasnie prawdziwa miłość, o jakim znudzeniu ty piszesz dzieciaku? Owszem jakis niedojrzaly 50 letni doopek o poziomie umyslowym dziecka i andropauza to sie znudzi swoją żona i szuka 20 lat mlodszej a potem nazywa to miloscia gdy idzie taki dziadek z coreczka u boku, ale to żałosne i na pewno nie milosc tylko zwierzeca chuc i chce posuwania mlodego ciala do czego dorabiają wielkie jakies ideologie o miłości. Nie mylcie miłości z chucia i chcecia doopczenia nowej doopy bo żona sie znudzila

Gość gość
no ksiądz wziął sobie tesz dzieciatom starszom babulkę :D

Gość gość
Eeee, tam. Napisal i co? Jest przy Tobie.

Gość gość
masz czarno na białym powiedz czy jakies jeszcze zachowania zauwazyłaś? w sumie ciesz sie że nie obudziłaś sie z tą wiedzą jako starsza już kobieta. wiesz jak kocha ją znaczy że Ciebie nie. nie trwoń czasu swojego i życz im powodzenia. współczuje Ci jeśli go kochasz. jedyne co Ci teraz pozostaje to duma, która mimo iz cięzko to musisz okazać. że u Ciebie nei ma czego szukasz. sprawa jasna jak słońce. odezwij sie

Gość gość
No właśnie, odezwij się...