Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebuss

Pije ktos dzis ?

Polecane posty

Gość gość
małarudanaruda , to wielka kibicka (jest takie określenie?) z Ciebie :-) Kiedy mój ojciec oglądał mecze piłki nożnej....to raz spadł z wersalki kiedy wydarł się "goool!", a zaraz po tym (mieszkaliśmy w bloku) zewsząd było słychać ten "goool" :-) Nie rozumiem tej euforii, no ale jak ktoś lubi to czemu nie :-) zdrówko!

chodziłam kiedyś na mecze siatkówki i zdzierałam gardło, ale w domu na kanapie to na mnie tak nie działa, nie ma takiej atmosfery, wtedy jest ciszej :P. powoli te żeńskie formy wchodzą, póki co brzmią dziwnie, ale kiedyś przestaną razić, więc tak jest takie określenie ;). w nożnej dla mnie zazwyczaj za mało się dzieje, a w siatkówce ciągły ruch, punkt za punkt, piękne zagrywki i serwy ;) rozmarzyłam się ;).

Ja uwazam , ze te zwyciestwo jest najlepszym prezntem dla Naszych kibicow.Tyle scierpieli , te wszystkie przegrane , ale zawwsze byli .To ich swieto , nasze !

Gość Magda ta od meczu na sucho
hej wrocilam expresowo bo mnie zule zaczepialy ;) mam butle sznapsa jablkowego,oby nie braklo bo malpka do 24 tylko a do nocnego kawalek ;p milo Was poznac po imieniu.

Cala przyjemnosc po mojej stronie ;) Oj , ja zawsze wole zeby zostalo niz braklo :D To co ? Kielichy w gore !

Gość gość
małarudamaruda :-) A w to że na żywo jest inaczej to wierzę. Raz w życiu byłam na meczu hokeja...Nie powiem, więcej wrażeń było od bijących się między sobą zawodników ( wiadomo, wystarczy że jeden zacznie to reszta nie stoi tylko też dowala, hełmy i krew poleciała!) i krzyczących kibiców, którzy z kolei...zaczęli też na siebie wrzeszczeć :-). Wolę koncert . Jakoś nigdy po łbie nie oberwałam :-) Sebuss, nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie. Raczej bardziej cieszyłby mnie fakt nad jakimś odkryciem naukowym (wiem, nudno brzmi), a tak to sport...to tylko sport. Czasami brutalny i chyba dlatego nie ciągnie mnie w "te strony" :-)

rudzia to ma tylko 24% alko z woda zywca mietowo jablkowa extra drink plus plaster lemonki,nie czuc wodki a kopie,poustawialam sobie kolo lozka butelki z woda sznapsem i sokiem pomidorowym na rano i jestem juz cala Wasza

23:02 na hokeju nigdy nie byłam, kiedyś oglądałam jednak (raz się zdarzyło ale interesująco wyglądało) między bodajże Szwecją może Norwegią nie pamiętam a na bank Finlandią, Finowie jak wygrali to mieli w sobie tyle emocji ile talerz albo biurko. ale za to bardzo podoba mi się ich kolor skóry, taki bialutki ;). a koncerty uwielbiam, tyle że jak rockowy to można się trochę posiniaczyć w pogo :P. ja tam doceniam wygrane sportowców na równi z naukowymi osiągnięciami...to są ludzie który poświęcili dla pasji swoje zdrowie ( nie ma sportowców bez rozwalonych kości, kończyn, urazów a także swoje dzieciństwo bo zamiast biegać na podwórku to trenowali, duży szacunek ;)

Gość loving you
Ja się dołączam:) trzeci drink w natarciu;)

to moze toascik skoro poczekaliscie na mnie? za bialo czerwonych !

Rudzia ale tez nie czuc jak kopie...2 drinki i odpadne bez pozegnania hehe. Wasze zdrowko!

Gość loving you
Ja to akurat mam pędzony bimberek w drinku wiec czuć trochę, ale daje radę;) zdrówko! no i toaścik za wygraną naszej reprezentacji!!! Powiem wam że jestem w ciężkim szoku!

ja przegralam flaszke ale nie zaluje.masakra byl ten mecz. prawie spadlam.z lozka heh

Gość loving you
Dzięki za powitanie:) hehe ale mi wesoło:D

Gość Tajemnicza29
Witam Panie i Panowie ;-) zdrówko za Was i naszych piłkarzy !

loving jak masz na imie?

Gość loving you
Madziu życie nas niejednokrotnie zaskakuje, dobrze że tym razem pozytywnie:)

Gość loving you
A pominęłam najważniejsze Monika z Katowic się kłania;)

hej tajemnicza. macie racje to wygrana HISTORYCZNA