Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebuss

Pije ktos dzis ?

Polecane posty

Gość piriririri
Dorzucam swój toast mniej szlachetnym alkoholem niż wasze, bo trochę piwa mamie ukradłam (przyjechałam w odwiedziny do rodziców ale za to piwko ma bardziej meczowy klimat) :P Wymieniacie różne sporty, to ja mogę polecić koszykówkę na żywo, jest żywiołowa, kontaktowa i bywa zabawna :)

Gość Magda ta od meczu na sucho
JA MAGDA Z POZNANIA ;)milo

Gość Tajemnicza29
Jak dla mnie bomba !

Gość loving you
A tak w ogóle z jakiej okazji was naszło na alko? tak bez powodu jak u mnie czy jedyna jestem pijaczyna co rozładowuje stres tygodniowy?

Gość gość
Cieszę się, kiedy na kafe można zjednoczyć się z fajnymi ludźmi. Wasze zdrowie :D

o rudzia wrocila,skoro jestes nie pijaca dzis to proponuje Twoje zdrowko

Gość gość
z okazji soboty i długiego niedzielnego poranka :)

Gość gość ja
małarudamaruda :-) Na koncercie można się posiniaczyć w pogo? Weź nie strasz hi..hi..hi... Gdzie Ty na takie chodzisz? Woodstock? Jeśli tak, to nigdy nie byłam. Ahem...u mnie jest raczej z "kulturką" (czytaj: czasami zajeżdża trawką :-)) jak na stadionie, a w "przykrytych" budynkach to już nie wolno. X Sebuss, istnieję i podpisuję się jako "gość ja". Jestem poprawnie zalogowana ale wolę istnieć jako "gość ja" bo wtedy Kafe nie spamuje mi reklamami o pierdołach. Ok? Chlup, chlup, zdrówko :-)

Gość loving you
sebus piąteczka

oni mi narobili smaka i musialam isc do malpki po flaszke ;p

Gość gość
Trzeźwi to kierownicy imprezy i nadzorcy :)

Lemmy - bez alko tez zapraszamy.Nie liczy sie to co pijemy , tylko z kim tu jestesmy ;)

Gość loving you
hehe to ładne towarzystwo tu mamy:) a tak mi było smutno pić samej a widać nie ja jedyna:P

Gość piriririri
"Nie liczy sie to co pijemy , tylko z kim tu jestesmy oczko.gif" Stara zasada koncertów, wycieczek i pijaństwa :)

Gość loving you
właśnie, grunt, że jest z kim pogrzmocić farmazony:D

Gość Tajemnicza29
Ja lubię się odstresować przy piwku, lub drinku :) "W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz. Pijesz, gdy jesteś smutny. "

Gość gość
grzmocić farmazony, fajne określenie :) dyskutowałam kiedyś na kafe z kimś, kto twierdził że nie rozmawia z ludźmi o byle czym, tylko na konkretne tematy :P to jego tu nie ma

Gość loving you
tajemnicza coś w tym jest szkoda tylko że zdarza mi się bez towarzystwa no ale dzisiaj mam Was!!!

Gość gość ja
piriririri dziś "Nie liczy sie to co pijemy , tylko z kim tu jestesmy oczko.gif" Stara zasada koncertów, wycieczek i pijaństwa usmiech.gif X X Dobrze prawisz :-) Ale wiecie co? Aż miło że można tak sobie pogadać i nikt jadem nie leci. Czy tylko "normalni" Kafeterianie siedzą o tych godzinach czy...wszyscy jesteśm trochę....jakby to powiedzieć...."schlani"??? Bez urazy oczwiście :-)

Gość Tajemnicza29
każdemu się zdarza,uwierz mi ;)

chwilowa nieobecność, poszłam włosy umyć ;). dziękuj***ardzo ;). ach tak wam tego picia zazdroszczę, że może podkradnę piwo mojego faceta z lodóweczki skoro i tak go nie ma teraz w mieszkaniu ;). rano odkupie nawet dwa z nawiązką. bo tak sie miło z wami siedzi ;). gość ja na woodstocku nigdy nie byłam i w pogo dawno nie, człowiek się niesłusznie chyba czuje za poważny na pogo, a tu dopiero przecież studentka jestem ;). za czasów jak się było 16letnią pannicą to się chodziło do takiego lokalu gdzie latem były koncerty rockowe na żywo na świeżym powietrzu i było to świetna sprawa. przykre takie myślenie że jak ktoś lubi rocka to bez kulturki ;) a się pochwalę, że w tym roku byłam na koncercie Black Sabbath, nie wiem czy ktoś taką legendę jeszcze pamięta :P. no to otworzyłam piwo, dobre miodowe, zdrówko wasze ;)

Gość loving you
Ja tam lubię pogadać o wszystkim, o pierdołach też;) Po alko mi to nawet lepiej wychodzi:P

Gość Tajemnicza29
szlachta zawsze się dogada :D jeden za wszystkich, wszyscy za jednego ! Zdrówko ;)

Gość loving you
Małamaruda zdrówko:) jezuuu studentka!czuję się za stara na takie rozpasanie alkoholowe:P