Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam smierci

Polecane posty

Gość gość

Tytul adekwatny do tego co mi siedzi w glowie . Na wstepie prosze nie potepiajcie mnie , nie oceniajcie . Nie szukam pomocy chce tylko przelac na papier natlok moich mysli . Chce rowniez zeby ta wypowiedz dotarla do jak najwiekszej liczby ludzi by uswiadomili sobie co jest wazne w zyciu oraz to ze gdy zdradza druga osobe skrzywdza nie tylko druga polowke ale i czesc otoczenia . Moja historia jest prosta jak to historie o zdradzie uczuciach itd. Mam zone i malego smyka w wieku 4 lata , zona jest miloscia mojego zycia przed nia mialem wiele kobiet ale to ta jedyna jestesmy z soba pare latek jeszcze przed slubem zaplanowalismy sobie zycie dziecko ogolnie szczesliwa rodzine . Lecz cos poszlo nie tak polska rzeczywistosc brak kasy ciezka praca i bum u mojej zony zaczely sie portale spolecznosciowe randkowe ale wiedzialem o tym , mowilem sobie czemu nie niech sobie popisze ale pewnego dnia wrocilem z nocki do domu zastalem wodke na stole , mowila ze spotkala starego znajomego i sie napili potem poszedl . Rzeczywistosc byla inna zajrzalem na facebooka skontrolowalem bilingi pisali na face co robili tego wieczoru kochali sie chcieli byc razem . Powiem wam ze w srodku wybuchlem moj pancerz nie pokazal emocji oprocz smutku nie krzyczalem . Pisze o pancerzu bo kazdy go ma ja mam taki ze nawet teraz potrafie sie usmiechac ale w oczach mam pustke po prostu nic , wybaczylem czastka duszy uleciala ... minol rok postanowilem wyjechac na troche odkuc sie zarobic na lepsze zycie . Wyjechalem ... po pewnym okresie pisania dzwonienia spytalem zone co do mnie czuje po serii wymigiwan odpowiedziala ze nawet nie teskni ze dobrze jej bezemnie . Cos mnie tknelo sprawdzilem biling na ktorym widnial ciagle ten sam numer zadzwonilem ... mezczyzna ... kolejna zdrada ?tak . Dusza wyrwala mi sie z piersi .. nie zostalo nic ... tylko pancerz ktory jest tak twardy ze normalnie rozmawiam z ludzmi poznac mnie mozna po oczach ktore sa puste . Nie jestem brzydki ubieram sie normalnie lecz nie znam sie na modzie rodzinie dawalem wszystko na sobie oszczedzalem , dziecinstwo sprawilo ze niemam bliskich juz jestem teraz sam ze soba i ludzmi w okolo lexz jedna sam... psycholog mi nie pomoze gdyz interesowalem sie ta dziedzina nauki i mam twardy pancerz nikt nie zobaczy jakie mam mysli ktore przelewam teraz tutaj moze klikne wyslij moze nie . Jestem wysportowany co dziennie pompki zero tluszczu jak juz oisalem nie jestem brzydki kobiety twierdza ze nawet przystojny lecz nie ogladalem sie za kobietami nie pale nie pije kocham zone i dziecko . Opisalem swoja osobe zebyscie mieli obraz mnie chociaz troche pisze bez zahamowan calym sercem ktore bije jeszcze ... smierc juz wybralem lecz nie jakies tabletki zyletki czy takie tam chce sie nauczyc skakac ze spadochronem reszte sobie sami dopowiedzcie ... nie zdradzajcie sie nawzajem prosze was bo dla mnie juz niema ratunku pa

Gość gość
Gosciu zona rogi Ci przyprawia a Ty chcesz ginac? :-D Po pierwsze to powinienes od wejscia wywalic ja na zbity pysk(tu mam Cie za mieczaka) po drugie zastanow sie, komus odbija,puszcza sie a Ty masz za to placic? Wez to olej,nie rozumiem tez jak mozesz nadal kochac? Leszczem emocjonalnym jestes i do tego troche analfabeta:-D Za babe bedzie ginal! no szczyt szczytow. Wiesz ile jeszcze czeka aby Ci o*******c? Daruj sobie litosci nie wzbudzasz no chyba,ze Twa glupota i brakiem poszanowania siebie. Rozwod i szukaj innej,dzis bardzo latwo o dziewczyne moi koledzy co tydzien spotykaja sie z innymi. Jeszcze z niejedna pofikasz a zone olej i po zawodach. Ludzie czemu byle co Was tak lamie?

Gość gość
Nie warto ginąć nawet jak nie miałbyś już być z żoną. Żyj chociaż dla dziecka. Nie wiem czy jesteś wierzący ale najlepszym lekarzem jest Jezus, porozmawiaj z nim o tym, poproś go o pomoc a On Ci pomoże.

Chcesz się zabić z powodu zdrad żony? Życie jest jedno i nie uzależniaj go od osoby podłej... pomyśl też o dziecku, jaką krzywdę jemu zrobisz, tym bardziej że to chłopak i ojca będzie potrzebował. Weź życie za bary. Odejdź od niej, nie pozwól się krzywdzić, jednak zawsze pamiętaj o dziecku, miej z nim kontakt, kochaj. Jeszcze znajdziesz kobietę którą pokochasz. Co mam Ci powiedzieć, zakochałeś się w złej kobiecie, która wykorzystuje Twoje oddanie i miłość. Przestań wybaczać, pokaż że jesteś facetem i sobie na to nie pozwolisz. Życie jest piękne pomimo że nie zawsze układa nam się idealnie. Niestety, tak bywa.

Gość goscmizu
Rozumiem, ze bardzo cierpisz, ze osoba, ktora kochałeś nad zycie tak cie zraniła, ale nie warto ginąc. Nie opieraj swojego szczęścia na niej. Jest inna droga. Ile mas lat? Młody pewnie jestes. To jest chwilowy bol. TY musisz sie nauczyć go zmienić. Napisz do mnie. Przedstawię ci jedna drogę. Moze nauczysz sie zmienić swoje myślenie. Napisze ci tez o doświadczeniu pewnej kobiety, ktora była cholernie zraniona, ale tak sie podniosła, ze teraz mowi ze jest najszczęśliwsza. Tu masz moj email agata_1994@poczta.fm napisz, czekam, moze uda mi sie jakoś ci pomoc.

Gość gość
Napisz do mnie autorze, jesli to nie prowo

Gość gość
Martyna to co? Mamy zyc w cierpienia, ale i tak bedzie zycie wieczne? Z taka filozofia to juz lepiej sie zabic. My musimy zyc tu na ziemi i na ziemii sie doskonalić a nie. Zeby tutaj dobrze zyc.