Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama wczoraj zwyzywała mnie od dziwek

Polecane posty

Gość gość

bo dowiedziała się ,że się sptykam z żonatym... żeby było śmieszniej, ona (jest po rozwodzie) od kilku lat ma żonatego kochanka więc jakie prawo ma do nazywania mnie tak? wiem, pewnie mnie zaraz zjedziecie z góry na dół ,że miała racje i takie tam, ale powiedzcie mi jakie ona ma prawo mnie krytykować?

Gość gość
To ja cie zbesztam ,mam prawo . Ty d***** p********a,szmato. Ja kawaler konia trzepie a ty zonatym dajesz ,rodziny rozbijasz. Idz w huj k*********e śmierdzący.:-)

Gość Sexfan
Żonaci dla mężatek singelki dla singli. Jak jest inaczej to wbrew naturze

Gość gość
żałosny prawiczek trzepiacy konia nie ma prawa mnie akurat krytykować więc s********j wolę żonatego jak nieudacznika :P

Gość gość
wasze bluzgi mi akurat wiszą więc jak wam to ulzy w waszych frustracjach to proszę bardzo :D ale trochę dziwne ,że potraficie tylko bluzgać na kogoś i oceniać ,a nie umiecie czytać tematu ze zrozumieniem i uswiadomić sobie ,że nie założyłam go w celu oceny mojej osoby ,ale mojej matki...

Gość gość
poza tym w tej naszej pięknej polsce wszyscy obwiniaja kobiety... jak w islamie prawie normalnie... Ja nie jestem mężatką to ON jest zonaty więc to jest kwestia jego sumienia, ja jego rodziny nie zamierzam rozbijać, jakby nie sypiał ze mną pewnie znalazłby sobie inną, a ja spotykam się z nim dla rozrywki, bo dobrze nam się spędza czas w łózku i nie tylko

Matkę też bym zbluzgał ale to nie ona tu pisze :P Ty jesteś tu tylko uosobieniem wszystkich larw uganiających się za żonatymi :classic_cool: Zresztą sama zaczęłaś zakładając ten topik :P

Gość gość
ja się nie uganiam za żonatymi, tak wyszło po prostu, moi wcześniejsi partnerzy nie byli żonaci, a jest nam razem dobrze więc uznałam ,że niech tak będzie, naprawdę myślicie ,że jakby nie ja to byłby wierny żonie?

Gość gość
Tu niema oczym dyskutowac. Po prostu jestes k*********m lubiącym pchac pupsko do cudzej alkowy i juz sie niezmienisz. Na zone sie nienadajesz . Na burdel mamcie tak:-)

Gość gość
nie cudzołóż, znasz to przykazanie ? jak się ma Twoje sumienie wiedząc że on ma żonę

Gość gość
ja nie cudzołożę bo powtarzam jeszcze raz nie mam męża.

Gość gość
Nie daleko pada jabłko od jabłoni , Obie jesteście kurtyzanami , i moim zdaniem , obie macie pełne prawo i podstawy wzajemnie sobie na maksa ubliżać .Twoja matka ma prawo i podstawy nazywać cię szmatą i ty również możesz w identyczny sposób ją nazywać . Żadna z was nie powinna się obrażać ,bo to przecież prawda , że obie jesteście d********,szmatami ,kurtyzanami itd.

Gość gość
Niestety Twoja matka ma rację, ale sama lepsza nie jest. Mogłaś jej powiedzieć, że bierzesz z niej przykład :) Nie rozumiem, jak można włazić do łózka żonatemu... Mało jest wolnych facetów?

Gość gość
Kiedyś ty będziesz miała męża, 45 lat i zwisnieta d**e i twój mąż znajdzie sobie taką młodszą jak ty jesteś dla tego zonatego teraz. I dopiero zobaczysz jak będzie ci miło jak tysiąc wstrzyknietych botoksow i tak ci nie pomoże haha :)

Gość gość
A twoja mama też biedna bo pewnie liczy że tamten z nią zostanie ale facet zawsze wróci do żony zwłaszcza jak zachoruje albo coś. I zostanie sama z tą zwisnietą dupa, z tobą, niespełnionymi nadziejami...

Gość gość
'obie jestescie kurtyzanami' umarlem hahahahahaha