Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upiłam się i upokorzyłam swojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojęcia, co we mnie wstąpiło... Miałam babski wieczór, on męski. Później przyszedł po mnie, zaczęliśmy się kłócić i w pewnym momencie wylałam mu butelkę wody na głowę i sobie poszłam, mówiąc, że jadę na imprezę. Biedny musiał wrócić do pubu, do kumpli. Ciągle do mnie dzwonił i mówił, że nie będzie tego tolerować i gdzie ja jestem. Finalnie wróciłam do domu. Nie odzywa się do mnie. Strasznie mi wstyd i przed nim, przed sobą i znajomymi. Zachowałam się jak wariatka, nie wiem, nie pamiętam o co się pokłóciliśmy. Czuję się okropnie :(

Gość gość
Dal bym ci w pychol z liscia za chamskie zachowanie. W domu bym cie wydymal i poszedl na piwo.

Gość to był tylko sen
Musiałaś zjeść coś ciężkiego na kolacje:classic_cool:

Gość gość
Heh przegięłaś, ale zdarza się po alkoholu. Zrób mu kolację, przeproś, potem dobry seks i to powinno załagodzić sytuację. A następnym razem pij mniej, jak Ci odbija po alkoholu :)

Gość gość
przestań pić, skoro nie kontrolujesz swoich zachowań. ja przestałam, bo też nie kontrolowałam, po prostu alkohol nie jest dla mnie. teraz mam ciężkie życie, bo gdzie nie pójdę, wszyscy mają pretensje, że nie piję... :o ale wolę tak, niż robić gnój co imprezę.