Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przybylska żyla bez ślubu i byla szczęśliwa...a wam po co ślub ?

Polecane posty

Gość gość

co wam daje ten paper i wątpliwej jakości ''uroczystość'' w świątyni Belzebuba zwanym kościołem

Gość gość
Każdy robi jak chce. Ona miała slub, ale facet był nieodpowiedni wiec sie zraziła. Ale nie każdy trafia złe,

Gość gość
a kiedy pojdziesz do psychiatry? masz nerwicę natręctw z tą Przybylską

Gość gość
JAK TO?? nie miała ślubu?? taka grzesznica i pochowano ją wg katolickiego obrządku?? SKANDAL. co na to klecha?

Gość gość
akt małżenstwa to dzieło szatana

Gość gość
Miała slub matoły, ale z innym facetem. Rozstała sie i drugi raz slubu nie chciała. I nie kochajcie sie juz z ta religia, katolicy to w większości fanatycy widze!

Gość gość
zostawcie ludzi chociaz po smierci w spokoju najpierw robicie na ludzi nagonke za zycia a pozniej po smierci jestescie jak SEPY bez wlasnego zycia zerujacy na lup:o

Gość gość
dziwne tylko że dostałą rozgrzeszenie, normalnie księża nie dają go osobom żyjącym w komkubinacie

Gość gość
*konkubinacie czy tam wolnym związku, jak zwał

Gość gość
bo księdzu dobrze zapłacili to dostała rozgrzeszenie

Gość gość
jak księdzu zapłacisz to wszystko dostaniesz rozgrzeszenie, unieważnienie, weźmiesz ślub bez bierzmowania - nie wiedziałaś??? witamy w obłudnym świecie "prawdziwych" katolików!

Gość gość
ty juz doskonale wiesz co ona dostała siedź w swoim bagnie dalej ,nie wciagaj w to innych

Gość gość
jakbym miala miliony na koncie to tez bym nie musiala brac slubu. Slub daje kobiecie bezpieczenstwo, ze jak np. ciezko zachoruje to ją mąz dopisze do swojego ubezpieczenia. Poza tym po smierci męża kobieta dostanie rentę. Przybylska byla bogata wiec nie miala takich problemow.

Gość gość
Ślubu chcą te co nigdy go nie miały, rozwódki już niespecjalnie oczekują ślubu od swojego nowego faceta, nawet często go unikają, bo wiedzą doskonale że nie jest on żadnym gwarantem szczęścia. Jak ludzie mają być ze sobą to będą, bez papierka bardziej się starają, bo po podpisaniu cyrografu często spoczywają na laurach.

Gość gość
jakoś nie widzę żeby moi rodzice po 35 latach od slubu spoczeli na laurach

Gość gość
Nie porównuj starszego pokolenia z dzisiejszym, dziś ludzie są nastawieni konsumpcyjnie, przyzwyczajeni do wygód, kiedyś jak coś się psuło, to się to naprawiało, a dziś wymienia się na nowe.

Gość gość
A co mnie obchodzi jakaś Przybylska? Ja nie jestem Przybylska tylko Xxxxxx dlatego nie mam zamiaru żyć bez ślubu

Gość gość
dokładnie i to zaakceptowali i wynieśli ja na ołtarze

Gość gość
Zgodzę się jako rozwódka ślubu nie chciała, bo wiedziała, że to żadna gwarancja. Poza tym być może sama sobie chciała zostawić otwartą furtkę. Sama wiem jak jest bo rozwód mam za sobą. I jestem wynaturzona pod tym względem. Ale gdybym była panną raczej nie pozwoliłabym sobie na taki związek

Gość gość
oczywiście ,drogi nie mozna sobie zamykac pod podstacią faceta

Gość gość
zajmij sie swoim zyciem

Gość gość
Poza tym po smierci męża kobieta dostanie rentę. x Jakby moja dziewczyna tak wytłumaczyła powód do ślubu, to kopnąłbym ją w tyłek i to z całej siły :) Jaką suką trzeba być aby myśleć o ślubie przez pryzmat śmierci małżonka? Chyba czarna wdowa może tak tylko pomyśleć.

Gość gość
chyba cie po\yebało żałosny c\welu... chodzi o to, że np. jak twoja żona będzie mieć 55 lat, będzie jej trudno znaleźć pracę bo wiadomo jak jest w tym wieku, szukają młodszych, a Ty jej mąż i zdechniesz na raka prostaty mając np. 60lat, to wtedy ona dostanie po tobie rentę i będzie miała z czego żyć. A jakby nie było ślubu to by zdechła z głodu, bo taki żałosny ch\\ooj jak ty nie chciał się z nią żenić.

Gość gość
mój pomyslał i przepisał mi nowo zakupione mieszkanie, nie jesteśmy małżenstwem i jest ok

Gość gość
zyła bez ślubu i jak skończyła grzech zawsze sprowadzi cierpienie a wiecie jaki to bul jak ma sie raka trzustki ze nawet morfina nie pomaga

Gość gość
się jakaś sucz oburzyła :P

Gość gość
nie oburzyła ale tylko potwierdziłem ze grzech zaawsze sprowadza cierpienie prędzej czy później każdy będzie płakał baranim głosem

Gość gość
ja nie do ciebie tylko do tej wyżej co kogoś zaczęła wyzywać, a ty sobie wierz dalej jeśli z Bogiem lepiej ci się żyje ;)