Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to można udawać?

Polecane posty

Gość gość

1. Patrzenie w oczy/Skrępowanie i odwracanie wzroku w innym kierunku. 2. Uśmiechanie się/Zabawa włosami, chowanie kosmyka za uchem np. 3. Dotykanie swojego ciała np. szyi lub jakichś przedmiotów. 4. Nerwowość kiedy za nią np. idę albo jestem w pobliżu. 5. Dotykanie np. Rąk przy podawaniu czegoś/Upozorowane 'przypadkowe' dotknięcia. Powiedzcie mi czy ona może po prostu się dowartosciowywać czy jej się podobam i te zachowania wychodzą od niej podświadomie? Jest ryzyko, że sobie leci w ch^ja? Zgło

Gość gość MMć
odpowiadam z własnego doświadczenia , NIE tego nie da się udawać , najwyraźniej tej drugiej osobie coś chodzi po głowie związanego z tobą :)

Gość gość
Ale ona nie chce się do tego przyznać :D Tzn. Nie pytałem ją oto ale ona wie, że mi się podoba a udaje nieświadomą. Czyli i tak nic z tego?

Gość gość
a jak długo się znacie?

Gość gość
w jakiś sposób możesz się jej podobać,ale to za mało,żeby dorabiać sobie do tego teorie o czymś więcej,bo do tego to trzeba poważniejszej zbieżności,mi też podoba się większość kobiet na ulicy,ale czy z każdą będzie coś więcej,

Gość gość
Około roku a co to ma do rzeczy?

Gość gość
i sorry jeżeli podniecasz się jakimś flirtem,który uprawia większość kobiet,to ty brzmisz jak ktoś dowartościowujący się,ze mną w pracy flirtuje kilkanaście dość atrakcyjnych klientek,i co mam sobie przyszłość z każdą układać

Gość gość
nie wiem co was łączy,ale dziewczyna mogłaby też być zdesperowana

Gość gość
Zdesperowana na pewno nie jest, bo mogłaby mieć facetów na pęczki z jej wyglądem i charakterem. Rzadko się takie kobiety spotyka.

Gość gość
a ty co od niej chcesz?romans?zauroczyles się?

Gość gość
Może jeszcze jakieś podpowiedzi?

Gość gość
Dlaczego zakładasz z taką pewnością, że ona wie o tym, że Tobie się podoba? Powiedziałeś jej to czy po prostu myślisz, że się domyśla? Co takiego robisz, że zakładasz, że tak jest? Może cały problem leży w tym, że ona daje Ci znaki a Twoich wcale nie odbiera jako zachęcających i czeka na wyraźniejszy krok z Twojej strony albo konkretną propozycję? Może jest Twoją podwładną i jej nie wypada inaczej?

Gość bejbebejbe
ja mam 40 lat i nie potrafie tego udawac, przynajmniej wiekszosci z zacytowanego bo dotykac to nie prubuje. i co ciekawe nie jestem niesmiala ale ten jeden gosc mnie PARALIZUJE na maxa

Gość gość
Widocznie ma zasady i czeka az ty wykonasz pierwszy krok

Gość gość
A może ona po prostu szlifuje podryw na mnie? Zauważyłem że w towarzystwie zachowuje się inaczej. Jest pewna siebie wyluzowana, gadatliwa, a przy mnie już nie.. no może czasami. W ogóle inaczej mnie przy innych traktuje, wręcz olewa. Ja się boje cokolwiek zrobić, wydaje mi się, że ona jest dla mnie za dobra i nie wiem czy kogoś nie ma.

Gość gość
wszystko można udawać słyszałeś o czymś takim jak zawód aktora ?

Gość gość
Czy to znowu pisze ten gość, co ma 22 lata a jego szefowa 30 i coś sobie biedak na jej temat ubzdurał??

Gość gość
A ty jesteś wolny??

Gość gość
ja tak samo się zachowuje, jak opisujesz, ale nie dlatego, że coś udaję, tylko że gdy ktoś mi się podoba,to się po prostu robię nieśmiała...A unikam wzroku i w ogóle zwracania uwagi na tą osobę, żeby sie nie skapnęła, że mi się podoba... ;p a stara dupa jestem 25letnia..:P podobasz się jej podejrzewam

Gość gość
gość 17:10 Nie to Ty sobie coś ubzdurałeś. W każdym wątku miłosnym piszesz o tym gościu. Na całym świecie ludzie mają podobne pro. Daj już sobie spokój dzieciaku.

Gość gość
a skąd ona ma wiedziec ze tobie sie podoba to pierwsze primo i nie odpowiedziales na pytanie czy jestes wolny to drugie primo cos kręcisz piszesz ze ona nie chce sie przyznac ,a wcale jej o to nie pytales

Gość gość
udaje nieswiadomą tzn ze ze JEST nieświadoma ze tobie się podoba

Gość gość
:D "po pierwsze primo","po drugie primo" BOSZ WIDZISZ I NIE GRZMISZ?!?!? :D :D :D :D

Gość brokeninside87
ja tak często robię przy facetach, jestem lękliwa. BARDZO CZĘSTO bawię sie włosami. ale to nic nie znaczy. w sumie zachowuje się tak samo jak mi się ktoś podoba, u mnie znakiem rozpoznawczy są dyskretnie rzucane spojrzenia;)

Gość gość
Napisales ze ona wie ze się tobie podoba powiedziałem jej o tym?? Skąd niby ma to wiedzieć???

Gość gość
Moje zachowanie mnie zdradziło. Często się w nią wpatrywałem, jestem przy niej spięty.. Jeśli ja się zorienotowałem, że coś jest na rzeczy to ona jako kobieta chyba tym bardziej była w stanie mnie rozgryźć?

Gość gość
Niekoniecznie się zdradziles kobiety czasami nie zauwazaja pewnych sygnałów albo myślimy ze cos nam się tylko wydaje dopóki konkretnie nie dasz jej tego odczuć może się nie domyslac

Gość gość
Napisales ze w towarzystwie cie olewa a jak jesteście sami jakie jest jej zachowanie??

Gość gość
moze w inne tez sie wpatrujesz i ona mysli ze taki masz styl