Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELfka78

Jak rozpoznać tabletki jednofazowe

Polecane posty

Witam, Pomyliłam się z dniami brania tabletek zamiast wziąć tabletke z opisem "pn" wzięłam z niedzieli w poniedzialek współżyłam od dwóch dni bolą mnie jajniki martwię się ,czy moje tabletki wtedy nie dzialaly? I czy to możliwe , że mogłam zajść w ciążę ? Chłopak we mnie nie kończyl . A tabletki byly przyjmowane wszystkie o równej godzinie. Moje tabletki to Sidrella20 jest ich 21. Wszystkie tego samego koloru w ulotce nie mogę znaleść wątka czy są jednofazowe. A troszkę się denerwuje

Gość gość
z tego co czytam w necie to przyjmujesz jednofazowe dwuskładnikowe tabletki. o ile ich nazwa brzmi sidretella20 a nie sidrella20. Reasumując każda pigułka ma taki sam skład więc nic się nie stało.

Gość gość
Ile jeszcze dodasz tych tematow? "Sidretella 20 jest to produkt antykoncepcyjny dwuskładnikowy wydawany na receptę. Są to tabletki antykoncepcyjne zaliczane do IV generacji. Natomiast ze względu na zawartość hormonów należy do preparatów jednofazowych." cytat z netu. Jestes zabezpieczona normalnie, jajniki tez mnie czasem bola i jakos nie zaciazylam jeszcze. Jednofazowe sa raczej w 1 kolorze, dwufazowe w 2