Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prooblem

Wyjechac czy zostac...

Polecane posty

Gość prooblem

Witam, sam nie wiem co mam zrobic ... Wyjechac czy zostac ?, prace w polsce bede mial , dostane umowe o prace troche wyzsza niz krajowa,ale problem polega na tym ze, moja dziewczyna jest w Anglii ja sam byłem w uk pracowałem łacznie gdzies okolo 2 lat... zylismy sobie tam razem z jej rodzina.Moja dziewczyna nie ma po co tutaj wraca do Polski i raczej pewnie nie wroci,nie bede sie rozpisywał czemu (sprawy prywatne)a ja nie chce juz tam pracowac, gdy byłem młodszy to wydawało mi sie ze tam jest fajnie i ze chce tam zostac raczej na stałe, ale z biegiem czasu moje podejscie sie troche zmienilo, jednak wole zarabiac troche mniej ale wole byc w Polsce niz w uk ... jakos mnie odpycha Anglia to nie co bylo kiedys,zreszta prace przez Agencje to wiadomo jak to jest, robisz i za chwile mozesz nie robic ... Nie wiem co mam zrobic zastanawiam sie,co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość gość
i tak jej nie kochasz wiec zostań w Polsce

Gość gość
I tak jej nie kochasz?, co Ty w ogole wypisujesz za glupoty,dramat, odpowiedz na poziomie nie ma co ...

Gość gość
Musisz sie zastanowic na czym bardziej Ci zalezy, ale wnioskujac po Twojej wypowiedzi to razczej na Polsce. Wiadomo jak sie koncza wszystkie zwiazki na odleglosc, predzej czy pozniej ktos zdradzi, pozna kogos innego i sie rozstaniecie. Radzilabym Ci juz teraz porozmawiac z dziewczyna...

Gość prooblem
Wiem jak sie koncza.... w sumie nasz zwiazek to juz od dluzszego czasu byl na odleglosc,sam nie wiem co zrobic,zastanawiam sie juz od dluzszczego czasu co zrobic ... z drugiej strony pojechac i sie wkurzac caly czas?,robota nie pewna,no ale plus ze jestem z moja na miejscu,w Polsce robota pewna, zero stresu, wszystko na miejscu no ale brakuje jednej rzeczy wlasnie jej... z jednej strony chciałbym poleciec tam, ale nie wyobrażam sobie mieszkac tam na dluzej,a zyc na walizkach tez jue nie chce, bo ostatnio to tak moje zycie wyglada, raz tu raz tam....

Gość gość
Polsce robota pewna, zero stresu, wszystko na miejscu xxx ha ha ha ha ha ha ha ha ha

gdyby to była wyprowadzka za ukochaną z miasta do miasta powiedziałabym jedź za nią. jeśli to jest z państwa do państwa napisze Ci zostań...za granicą zawsze będziesz obcym-emigrantem, tu jesteś u siebie, chociaż brak jej, to jest wybór w którym zawsze byś za czymś tęsknił

Gość Prooblem
No tak, prace mam pewna,zero stresu no bo zero,robie to co lubie,i mam wszystko na miejscu, nie musze o nic nikogo sie prosic. Gdybym byl w UK- to sam wszystkiego nie pozałatwiam,znam angielski,no ale sa rozne rzeczy w ktorych musi pomoc osoba znajaca bd.angielski,Dokładnie tak jak napisales małarudamaruda, za granica zawsze bedziesz emigrantem,po za tym teraz z praca tam tez nie jest tak kolorowo,i odpychaja mnie ludzie,zero kultury,o ciapakach to juz nie wspomne- kiedys to mnie nie ruszało ich zachowanie, no ale teraz jak ich widze i ich zachowanie,to normalnie rece opadaja...

Gość gość
Akurat u ciebie wiecej przemawia żebyś został. Z nia i tak sie pewnie posypie, dziewczynie bym doradzała rzucanie zycia dla chłopaka to i tobie tak doradze. Twoja decyzja.

Gość gość
Cokolwiek zrobisz, bedziesz zalował, jasne????

Gość prooblem
Dokładnie jaka decyzja podejmę to bede tego załował ... sam nie wiem co mam zrobic,a do jutra mam dac odpowiedz... tutaj nacisk ze strony rodzicow i w ogole ... chyba zaryzkuje i podejme wszystko na jedna karte ... i polece tam ... sam nie wiem .......

Gość Prooblem
Nie wiem co mam zrobic... Niby wiekszosc przemawia zebym zostal... no ale jest cos co mnie tam ciagnie nadal,nie chodzi o moja dziewczyne nawet...