Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

Najbrzydsze samochody popularne na polskich ulicach:

Polecane posty

1. wszystkie mazdy a szczególnie mydelniczka mx 5 oraz 323f 2. smarty i smartopodobne podróbki 3. dada, tata i inne hinduskie czy armeńskie kwadratowe auta 4. wszystkie stuninogwane auta 5. isuzu, suzuki, kia, daewoo, dacia, fiat 6. cygańskie stare mercedesy 7. wszystkie kombi 8.samochody poldostawcze jak berlingo, c15d, partner, kangoo 9. wszystkie ople (zwłaszcza tigra), volkswageny, skody, mini 10. porsche 911 (albo inne nie wiem ) jest tego od groma, można kupić używane za 10 tys na otomoto i już ktoś się uważa za bogacza, bo ma porsche :D :D 11. chevrolet spark, volkswagen żuk, audi tt, citroeny , nissan micra, polonez i taki okrągły ale nie pamiętam nazwy

Gość gość
Teraz ja modelami :) seicento, cinquecento, tico, matiz, ford ka, fiat duplo :)

o wiem ten okrągły to chrysler pt cruiser ... w sumie to żal mi tych aut, nie ich wina,że nie są ładne tylko zły gust projektującego? :O :( który pewnie chce upokorzyć biednych ludzi, których stać tylko na takie auta

Gość gość
aha czyli wszystkie :D

Gość gość
ty upokarzasz sie tandetna panterką. to nie to samo?

Gość pitopanterka
chyba wszystkie ruskie, Wołga, Zaporoże, no i ten co wyżej wkleiłam to jakaś limuzyna Putina, ale nie wiem jakiej produkcji

zastanawia mnie często oglądając filmy w których np. odwzorowywana jest stara Anglia jak to jest że kiedyś robili takie piękne samochody...te kształty obłe, zaokrąglone, auta piękne jak kobiety, więc może nie ja się powinnam zachwycać, ale wspaniałe, ewentualnie klasyczne amerykańskie auta, też często tworzone z pasji i ładne i zastanawiam się czemu w dzisiejszych czasach nie można zaprojektować chociaż paru ładnych aut, pięknie stworzonych, z pasji, a dostępnych też dla części śmiertelników a nie wyłącznie bogaczy świata.

Gość gość
ja lubię stare chevrolety i dodge,oczywiście, w Polsce tego nie uświadczysz, ale to są takie auta, gdzie na ich widok, czy dźwięk silnika mam orgazm, a blacharą nie jestem :) A z tych które nie lubię, to też koreańskie gów*****, no co to cholera jest :D mam też nieodpartą chęć strzelenia kierowcy z liścia jak widzę, naprawdę fajną brykę, tylko jest ona biała..jak ja nie cierpię białych aut ! no krew mnie zalewa :p

Gość Ptysiu
Apeluje do Ciebie cygańskie mercedesy?! Chyba raczej bmw. Czy mercedes typu 123,124,126 sec a z właszcza w wersji coupe to eleganckie auta z grubo ponad przecietną wytrzymałaścią np silników,które mając ponad milion kilometrów(w dieslu) przebiegu dopiero kwalifikują sie do remontu silnika ale podstawowego! Które auta, a raczej plastiki dziśiaj są tak solidne?!!Po za tym mają sylwetke grubo ponad czasową,są eleganckie,niesłychanie komfortowe. Porsche 911 zwłaszcza z lat 80-tych mają piekną sylwetke, a za 10 tyśi to raczej nie kupisz w tej cenie porsche 911,a raczej zwłoki z którego cieźko bedzie wyciągnąć duźą ilość b dobrych cześci. Wszystkie ople?! A widziałaś opla diplomata,commodore a coupe bądz commo b w coupe czy opla mante a,b , kadeta c coupe. Jechałaś,jezdziłaś moźe oplem senatorem a,b,oplem monzą? Które są niesamowicie komfortowe i przewyźszają tymźe komfortem auta bmw,nie porównuje do mercedesa bo to klasa sama w sobie. Są to klasyczne auta,kupują je ludzie o których świadczy źe są indywidualistami nie mówiąc o kolekcjonerach

Gość gość
Ptysiu, o samochodach trzeba najpierw coś wiedzieć, a utorka leci tylko na wygląd. Facetów też pewnie widzi i ocenia przez ten sam pryzmat :-) Szkoda się produkować.

Gość gość
Czyli moje audi a4 b7 ujdzie w tłumie :D

Gość pitopanterka
mitsubishi nie jest brzydkie, chyba wszystkie modele są w miarę ładne, tyle,że sportowe, ja za sportowymi nie przepadam, a najgorsze są małe 2 osobowe autka - mydelniczki, z niskim zawieszeniem :O uwielbiam duże auta, jak ktoś wymienił Dodge, całkiem ładny i nawet praktyczny, można i pralki przewozić i kucyka ;D chevrolety są piękne, fordy, cadillaci, brytyjski jaguar... też ma klasę szkoda,że kiedyś kupowali go dostojni, eleganccy panowie w wieku 55+ a obecnie nawet ulizani gejusie, nudni informarycy czy dresy, tak to temat o urodzie aut

audi a4 brzydkie nie jest, wygląda tak jak auto powinno wyglądać, ma normalne, regularne kształty. a o mercedesy mi chodziło takie mniej więcej z ;at 80-90 mówię "cygański" bo kiedyś często widywałam całe rodzinki cygańskie jeżdżące takimi mercami, te nowe są bardzo ładne, zwłaszcza piękny jest bialy mercedes w teledysku Antonia - morena

Gość gość
"ulizani gejusie, nudni informarycy czy dresy, " nie jestem pewna czy stać by ich było na starego chevroleta :) ja nie pisałam o NOWYCH chevy czy dodge, bo to kicha i mi się nie podoba, ale naprawdę o klasykach :) z lat 50-60

gość ja pisałam o jaguarach :P to jest okropne, gdy z pięknego klasycznego auta wychodzi łysol bez klasy :( to auto powinno być wydawane tylko gentlemanom z tytułem sira albo lorda :D a starych dodge nie kojarzę, u mnie sporo stoi takich wielkich,nie są brzydkie, wyglądają na porządne