Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elenorga

chcę mieć dziecko

Polecane posty

Od pewnego czasu bardzo chcę mieć dziecko, w przeciwieństwie do mojego partnera, ktory juz je ma z poprzedniego zwiazku. Chyba odezwał się we mnie instynkt macierzyński, gdyż jeszcze niedawno nie wyobrażałam sobie siebie w roli matki,dlatego juz na wstępie ustaliliśmy, że nie będziemy mieć dzieci... W tej chwili stosuję tabletki anty, zdarzyło mi się kilka razy pominąć pigułkę ( z powodu zwykłego zabiegania) i wcale się tym nie martwiłam, nawet miałam nadzieję, że może jestem w ciąży i wtedy naszła mnie myśl by zapomnieć celowo... Bo przecież nic nie daje 100%... Partner zapewnia, że mnie kocha, jednak nie chce mieć dziecka ze mną, nie wiem jak zareagowałby stojąc przed faktem dokonanym.. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Proszę o radę,

Gość gość
a ja chce mieć porsche, dostałem jedno w ramach jazdy próbne;) NIE JEDZIE! :D

Gość gość
jesli jestes kobieta samowystarczalna, tzn ze bez partnera doskonale sama sobie poradzisz z dzieckiem no to prosze bardzo. jesli nie to raczej slabe perspektywy z facetem, ktory juz raz w roli meza/ partnera i ojca sie nie sprawdzil, druga sprawa ze tego dziecka nie chce.

Gość gość
Jesteś niepoważna a może nawet głupia. Chcesz zwyczajnie wrobić partnera w dziecko ! Inaczej nazwać tego nie potrafię. Porozmawiaj z nim szczerze że zmieniłaś zdanie i chcesz mieć dziecko a jeśli on nie chce to wtedy albo Ty zrezygnujesz z potomstwa albo poszukasz innego partnera z którym ułożysz sobie życie i będziesz mieć dziecko. Nie można kogoś zmuszać do posiadania dzieci. Jak byś się czuła jakby kilka lat temu kiedy nie chciałaś mieć dziec***artner zrobiłby ci dziecko perfidnie celowo bez twojej zgody ?