Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to Moz

Milosc w wieku 37 lat czy to mozliwe

Polecane posty

Gość gość
gość dziś do goscia 39 lat, czy mam racje, ze poznalas go przez internet? Kiedys byl podobny watek i 90% kobiet po 30stce poznawalo swoich partnerow na portalach spolecznosciowo-randkowych. To tylko potwierdza fakt, ze w realu prawie niemozliwym jest spotkanie kogos w tym wieku. x I tak i nie. Nie korzystam z portali tego typu, ale nasza znajomość na początku miała charakter internetowy. Poznaliśmy się dzięki znajomym, którzy nas ze sobą "skojarzyli". On sam, ja sama, ale na początku miała to być normalna, przyjacielska znajomość. Nie braliśmy pod uwagę nic więcej ze względu na odległość. Wyszło chyba inaczej :).

twoje założenia wzajemnie sie wykluczają. tzn potwierdzajaą to co mówisz. Od razu ci powiem, że nie masz szans bo takich cudów jak samotny facet po 30 nie będący odpadem (a właśnie to czyni go odpadem) ni ma...

Gość gość
Ja w wieku 30 lat musiałam odejść od mojego partnera po 5 latach wspólnego życia, bo nie wyobrażałam sobie bycia razem po jego zdradzie. Kilka lat byłam sama i nie wierzyłam już, że się zakocham, tak wielki ból w sobie nosiłam. Wszystko się jednak zdarzyć może jak się okazuje :) Dałam szansę (tak, dokładnie to wyglądało) młodszemu o 7 lat facetowi i ... wypaliło! Jesteśmy razem i jestem z nim szczęśliwa :)

Gość gość
A jaką różnicę wieku byłabyś w stanie zaakceptować?

Gość gość
no właśnie, to trochę nie ładnie napisać "odpad" :| ja tak nie uważam, że zostali tylko tacy...To naprawdę fajni ludzie, problem jest tylko taki, że w moim przypadku nie iskrzy i macie racje 90% z nich znam z portali randkowych, a wiecie dlaczego ? poruszyłam podobny temat z nimi, oni tak samo myślą o kobietach jak i my o nich i po prostu boją się już zagadać na ulicy od tak, nieważne czy urody im trochę Bozia poskąpiła czy też są przystojni, po prostu są tak samo zagubieni jak my :D

Gość gość
"Masz racje, nieladnie sie wyrazilam z tymi odpadami" pierwszy raz widze,że ktoś na kafeterii przyznaje sie do błędu-szacun :) Co do odpadów- tak samo moga sie wyrażać o kobietach poszukujacy faceci w twoim wieku. To nie ma sensu

Gość gość
Tym bardziej, że to kobietom bardziej zależy na ustatkowaniu się. Facet ma na to więcej czasu

Gość gość
haha, to prawda :D kobiety mają ciśnienie, no bo wiecie, praca, czas na dziecko też musi być itp... sporo kobiet z tego co czytam, obserwuję, znam przypadki, ma nieziemskie ciśnienie na dziecko, najlepiej przed 28 rokiem życia, bo później im to się nie widzi po prostu, ja tak nie uważam, no ale, cóż, tak juz jest :)

Gość gość
Bedzie dobrze. Zeby miec dziecko nie trzeba juz wychodzic za maz......przemysl to autorko

Gość gość
Ja też zmagałem się długi czas z problemem bycia "samotnym". Wszyscy moi znajomi byli już w związkach. Z jednej strony nie można przejmować się presją społeczną, ale z drugiej chciałoby się dzielić z drugą osobą te uczucie. Mój problem wynikał też z tego, że nie wiedziałem mniej więcej jakiej partnerki poszukuję i jakie wartości chcę z nią dzielić. Bardziej skupiałem się gdzie ją szukać, a istotne jest, aby znać swoje potrzeby. Nie można też idealizować i szukać partnera/ki bez wad, bo takie osoby nie istnieją. To i wiele więcej zrozumiałem a następnie wdrożyłem w swoje życie, co pozwoliło mi poznać moją ukochaną partnerkę, dzięki przepracowaniu kursu tutaj: https://lifearchitect.pl/lifearcadia/jak-znalezc-milosc/

Gość paulina99002
Ja jestem zdania, że w każdym wieku można znaleźć miłość, tylko czasami trzeba sobie troszkę pomóc. Są osoby, które miłości szukają np. w sieci. Jest to jak najbardziej odpowiednia forma, bo można poznać wartościowych ludzi. Jeśli się zdecydujesz to sprawdź stronę https://www.randki24.pl/czytelnia/dzial,poradnik-randkowy,1/ Znajdziesz tam wiele pomocnych poradników.