Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto do niego wrócić?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam pytanie, ale zacznę od początku. Przez pewien czas spotykałam się z chłopakiem o imieniu Mateusz, byliśmy już prawie razem, niestety przez pół miesiąca nie mogliśmy się spotykać, ale mieliśmy ze sobą kontakt. Jednak dwa dni przed moim powrotem z wymiany przestał utrzymywać ze mną kontakt. Po około 2 miesiącach odezwał się tłumacząc, iż poszedł z przyjaciółmi oblewać urodziny jednego z nich, wypił za dużo i było dużo dziewczyn(chyba podejrzewacie o co chodzi), po tym podobno nie potrafił spojrzeć mi w oczy. Tłumaczył się, że dopiero teraz zrozumiał co stracił i bardzo mnie przepraszał. Myślicie, że warto do niego wrócić? On lubi chodzić na takie imprezy i często to robi, a przyjaciółka mi powtarza, że on wygląda na takiego "podrywacza" i mówi, że nie warto. Co o tym myślicie? Dodam, że mimo, iż spotykaliśmy się dosyć długo nie uprawialiśmy seksu.

Gość gość
Ja uważam, że nie warto. Jeszcze nawet z Tobą nie był, a "kręciliście" i już się zabawiał z inną? No kurczę, przestań. To co będzie za 20 lat jak już będziecie razem?