Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

''Perełki'' z Allegro

Polecane posty

Gość gość

Do założenia tematu zainspirował mnie wczorajszy temat ze zwrotem gumki za 1,50 :D Temat dla sprzedających na Allegro.Jakie pytania(żenujące) zadają potencjalni kupujący? Itp.

Gość gość
ja niestety nie miałam takich sytuacji...

Gość gość
sporadycznie sprzedaje swoje ubrania, w których już nie chodzę(głównie okrycia wierzchnie, bo zmieniam je co roku), więc tych transakcji nie było wiele, ale kilka razy zostałam wyprowadzona z równowagi. nie lubię maili z prośbą o dodatkowe zdjęcia, kiedy na aukcji jest około 10 zdjęć przedmiotu z każdej strony i jest on dokładnie opisany, co niby miałabym jeszcze sfotografować? Kiedyś kobieta chciała bym przesłała jej zdjęcie kurtki jak leży na podłodze, odp że zdjęcia na aukcji są robione na płasko tylko nie kładę ubrań bezpośrednio na podłodze lecz na białym papierze, na co ona odp "ale ja chcę na podłodze " :O . Innym razem jakaś kobieta zażądała abym to jej sprzedała kurtkę, bo jest w ciąży i akurat by jej odpowiadała, choć w licytacji były już oferty, a przy tym zaproponowała niższą cenę. Za głupie uważam też pytania typu "jak leginsy układają się na nogach? ", bo przecież to zależy wyłącznie od nóg, skoro leginsy całkowicie przylegają do ciała. dostawałam też dużo pytań, na które odpowiedź znajdowała się w opisie. To by było na tyle :-)