Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kopenhaska jestem po

Polecane posty

Gość gość

I musze Wam powiedziec , ze przeszlam ją swietnie, fakt malo kalorii dostarcza ta dieta , ale powiem Wam, ze wcale nie bylo tak zle, Grunt to rzeczywiscie pic te 2 l wody( ja pilam zielona herbate lub yerba mate po ktorej mialam wiecej energii), bardzo wazne jest zeby jesc bardzo powoli!! i nie myslec o żarciu, czyms sie zając :)Oprocz diety codziennie po 30 min hulałam hopem i efekty sa na prawde niesamowite, z wagi 64kg spadlam do 55 i co najwazniejsze jestem juz ponad 6 tygodni po dieciei wcale mi nie przybylo! Bo przeciez to normalne ze jak sie rzucimy na jedzenie to wroci nam z nawiązką, ja nadal pije 2 l, na codziennie na sniadanie jem musli, na obiad jem wszystko ale malo, bo po diecie zoladek mi sie skurczyl a na sile nie ma co w siebie wpychac:) i na kolacje codziennie bialko, ja jem zazwyczaj serek wiejsci. I nie glodze sie wogole! i nie mysle o zarciu i nie chce mi sie slodkiego ( 2razy dziennie biore magnez) a jak czasem( przed @) mam zachcianke to zjadam kostke GORZKIEJ czekolady! Pozdrawiam :))

Gość gość
gratuluje, swietnie ci poszlo:))

Gość gość
ta dieta nie ma sensu wg mnie, mi spadło tylko 3 kg. Ona główni eodwadnia

Gość gość
Lubie kopenhaską, są po niej świetne wyniki, tylko niestety po jakimś czasie rzucam się na żarcie i jest jojo, ale mam nerwicę i jedzeniem zapycham stresy.

Gość gość
e tam odwadnia, pic pic i jeszcze raz pic! i rzecz jasna trzymac sie po diecie!