Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puffi

Nie rozumiem dlaczego rodzice mają problem z tym, że córka

Polecane posty

np. poznaje starszego mężczyznę o 25 lat i wychodzi za niego za mąż. Co im to przeszkadza, skoro facet jest ustawiony, ma kasę to dobrze, że córkę za takiego wydają, nie powinni mieć żadnych pretensji, moi nie mieliby żadnych. Cieszyliby się, że ktoś będzie na mnie robił a ja siedziała w domu i seriale oglądała.

Gość gość124
Rodzice po prostu pragną dla ciebie szczęśliwego zycia. Wiedzą już co nieco o zyciu i wiedzą, ze siedzenie przed tv i bycie utrzymanką to najgorsze co może spotkać ich córkę.

Gość gość
siedziała w domu i oglądała seriale, a na starość żyła pod mostem, bo jak mąż umrze, to i kasy nie będzie, a emerytury nie dostanie, bo za co, skoro nie pracowała

Poza tym ten facet miałby np. swoich rodziców, swoje dzieci, musieliby się podzielić ze mną pieniędzmi.

Gość gość124
Oj, czytanie ze zrozumieniem się kłania:)) No to w takim razie dziwię sie takiej postawie rodziców.

Czemu, mnie kiedyś jeden chłop powiedział, że ma córkę (17 lat) i chciałby, żeby w końcu wyszła za mąż za jego kolegę bo wtedy by się córki pozbył z domu a ona miała dostatek.

Gość gość
Myślę,że moja mama nie miałaby problemu z tym,ze wyszłabym za bardzo ustawionego mężczyznę. Nawet gdyby był dużo starszy. Kiedyś kilka razy wybrałam się na randkę z 30 lat starszym panem. Nie wyszło ponieważ przestał mi się podobać jednak mama nie miała nic przeciwko.

U mnie rodzice w ogóle nie mieliby nic przeciwko, a twój ojciec jakby zareagował?

Gość gość
Też raczej nie miałby nic przeciwko.

To bardzo dobrze :) córki już od najmłodszych lat powinno się wychowywać, by wychodziły za starszych mężczyzn a mężczyzn by żenili się wieku 40 lat :)

Grunt, że rodzice powinni się cieszyć, że taki zięć będzie również na nich robił.