Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sympatyczny24

Niemiłe kobiety

Polecane posty

Gość Sympatyczny24

Dlaczego tak dużo kobiet jest niemiłych? Tutaj widzę mnóstwo niemiłych odzywek kobiet. Moje siostry są miłe czasami jak coś chcą, ale i wtedy nie zawsze. Od niedawna pracuję i jestem zaskoczony, że kobiety są dla mnie miłe ot tak po prostu.

Gość Sympatyczny24
Nie sądzę...

Gość jokkolia
Czas chyba zmienić opinię o kobietach. My naprawdę jesteśmy miłe, chyba że nam ktos na odcisk nadepnie albo mamy ZNP :))

Gość Sympatyczny24
Zmienić? Chętnie. Trochę mam mało podstaw. Jedynie w pracy...

Gość Sympatyczny24
I żeby nie było. Nie chodzi tylko o bycie niemiłym dla mnie. Mam wrażenie że trafiałem do tej pory na same "feministki" :(

Gość sosssssss
baby takie sa takze nic nowego... zawsze sie łaszą majac jakis cel

Gość gość
Nie musisz zmieniać opinii o kobietkach bo to niestety w większości są pustaczki i chamki, szczególnie te po studiach typu Wyższa Szkoła Menagerska oddział w Serokomli.Nie potrafi taka wymienić nazwiska chociaż dwóch polskich prezydentów lub noblistów, ale posiadanie dyplomu sprawia, że takie tumanki są przekonane o swojej wyższości intelektualnej.Chociaż tego słowa pewnie by nawet nie umiały przeliterować.

Gość gość
kobiety są niemiłe jak jest się dla nich miłym

Gość gość
jak proponujesz kobietom głupoty, to się nie dziw potem, że są niemiłe

Gość gość
Ja także mam wrażenie, że nie ma miłych kobiet - na swojej uczelni starałem się, aby każda koleżanka mnie lubiła - byłem miły i uczynny, ale nic w zamian nie otrzymywałem - chodzi mi o miłe słowo czasem czy szczerą rozmowę , choćby usmiech - myślałem, że po prostu nie jestem przystojny, bo mam kolegę z ładną buzia, ale bufona, a kobiety skacza koło niego jak nieprzytomne, ale w pracy mam mnóstwo kobiet i przychodzę do ich pokojów zagadać, tak, aby było miło, ale żadna nigdy nie przyszła do mnie, przez co czuje się samotny - po roku przestałem się starać, to mówią, że się zminiłem i tez nie przychodzą, więc co za różnica... Dzisiaj kobiety sa jakieś zimne, nieuczynne, chyba, żę widzą, że mogą coś mieć to czasem coś miłego powiedzą... chyba taki mój los...zwykłego, niezbyt zamożnego, przeciętnego faceta, ale z dużym sercem...