Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia120912091209

Trudna teściowa

Polecane posty

Gość Basia120912091209

Od roku Moja teściowa oraz jej partner mieszkają z nami tzn ze mna i moim mężem. Ma swoje mieszkanie, ktore wynajmuje i woli mieszkać w naszym domu. Moja teściowa jest organizatorka, o wszystkich lubi decydować tzn kolor ścian, dodatków i wszystko lubi miec pod kontrola. Nawet kiedy wrócę z zakupów, musze jej pokazać wszystkie rzeczy i ubrania, ktore ja i maz sobie kupiliśmy. Bez przerwy mówi mi co powinnam a czego nie, jak mam dana sprawę załatwić, do kogo zadzwonić. Wiem ze chce pomoc ale mimo to bardzo mnie to denerwuje. Dodam jeszcze ze spodziewamy sie dziecka, do porodu jeszcze kilka dobrych miesiecy ale ona juz zdecydowała o kolorze wózka, gdzie postawimy łóżeczko, nawet wie lepiej ode mnie w których partiach ciała zostanie mi tkanka tłuszczowa po ciazy. Moj maz kocha matkę, wiem ze ma czasem dosc tak samo jak ja, ale z szacunku nic nie powie. Ja tez sie nie skarżę, gdyż uwazam ze to nie wypada. Wychodzi na to ze nie czuje sie swobodnie we własnym domu. Jestem tak podłamana cała sytuacja ze chyba popadam w jakaś depresje, maz, teściowa i rodzina, ktora czasem nas odwiedza zauważyli ze cos jest nie tak, jednak wszyscy jednogłośnie twierdza, ze przyczyna jest ciaza i hormony...

Gość gość
no to dziwne, że nie obgadaliście z mężem decyzji o zamieszkaniu u was teściowej

Gość gość
jak mozesz sobie cos takiego zafundowac.....piepsznij w stol i nie pozwol zeby KTOS organizowal Ci czy WAM zycie ......JESTES TY ,MAZ I w przyszlosci WASZE dziecko ,a tesciowa to tesciowa........zadna "super synowa"jeszcze sie nie urodzila zeby tesciowe dogodzic.....wywal ja ze swojego mieszkania i tu nic nie maja do rzeczy twoje hormony TY musisz zapanowac nad waszym domem! Jestem tesciowa od 15 lat i nie wyobrazam sobie zebym zamieszkala razem ze swoim dzieckiem i jego "nowa rodzina"Tesciowa 56 ❤️

Gość Basia120912091209
Doszło nawet do tego, że teściowa decyduje kiedy mamy współżyć z mężem, tzn. ona mu mówi że ma to robić np. we wtorki, czwartki i soboty :(

Gość gość
Ty jestes podszywem ,bo zadna z synowych tak by sie nie zachowala....Tesciowa 56