Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eestera

pomocy

Polecane posty

Gość eestera

Co odpowiedzieć kiedy chłopak zapyta cię o numer telefonuu gdy chcesz mu dać ale nie chcesz wyjść na łatwą

Gość gość
o matko, a tornister na jutro spakowalas?:o

Gość eestera
dodam jeszcze że ostatnio tak mialam i nie dałam a teraz żaluje bo chyba wiecej go nie zobacze ...

Gość eestera
vikernes w sumie dobry pomysł

Gość gość
Z***biaszczy po prostu, tylko mało praktyczny...

Gość gość
ile Ty właściwie masz lat? Powiedz może co to była za sytuacja to CI coś odpowiemy

Gość eestera
njee powiem ile mam lat ale juz studjuje :> to bylo tak ze bylam z kolezankami na urodzinach jakiego kolesia i tam jak przyszlysmy i przedstawilam sie takiemu jednemuu i on odrazy do mnie ze jak gwiazka moje imie itd.. no to na poczaktu tak troche zlewalam ale pozniej jakos tak zaczelam z nimi gadac no i fajnie bylo potem jak mialam wracac z kol na mieszkanie kolezanka zawolala go zeby z nim szedl i ze niby ja go wolam on przyszedl i chcial mnie odprowadzic do domu no to pozniej troche sie przeszlismy i dotarlismy na miejsce on zapytal o moj numer a ja mu nie dalam iii tu chyba zrobilam bląd bo pozniej jak odchodzil widac byloo po nim ze cos go ruszylo zreszta mnie tez bo juz wiecej sie nie spotkamy ale powiedzialam mu ze mam fb wiec w sumie jakby chcial to moglby znalesc chciaz nie znal mojego nazwiska