Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związałybyscie się z chłopakiem który

Polecane posty

Gość gość

jest dobrze ustawiony pod względem finansowym, ma dobre wykształcenie, jest zabawny, szarmancki, sympatyczny, ma ciekawe pasje, jest uwielbiany przez ludzi, przy nim byście się nigdy nie nudziły, ale zupełnie nie podoba się wam z wyglądu. Jest strasznie szczupły i przez to wręcz aseksualny... :(

Gość gość
Szczerze? Wole szczupłego niż grubego faceta. Poza tym szczupły też może być przystojny :)

Gość gość
O k***a jaki problem :-O

Czy moge poprosic o namiary? Brzmi jak mezczyzna idealny :) Ale, odpowiadajac na twoje pytanie, nie. Zwiazalabym sie z brzydkim, pewnie nawet z grubym albo niskim gdyby mnie tak oczarowal, ale nie z takim, ktory mnie nie pociaga. A to dosc binarne.

Gość gość
Nie. Nie ma takiej opcji :O

Gość gość
On ci się nie podoba fizycznie nie pociąga cię. Też kiedyś miałam. Z tego nic nie będzie poznasz gościa z czasem który cię zakręci i tego biedoka rzucisz.

Gość gość
haha take sa. wslasnie dzisiejsze kobiety znalazla faceta prawie idealnego ale cos zwygladem jej niepasuje iteraz poleci. na wyzelowanego playboya ktory zrobi jej dziecko i a po roku zycia z him okaze sie ze facet nie nadaje sie do wspolnego zycia.... I kolejna samotna matka na rynku wtornymi

''znalazla faceta prawie idealnego ale cos zwygladem jej niepasuje iteraz poleci'' Mezczyzni natomiast zakoc***a sie w kazdej milej kobiecie, bez wzlegu na wyglad, chemie czy charakter :)

Nie wiem, dlaczego ludzie uznaja chude osoby za anorektykow. Chyba kazdy zna kogos, kto moze jesc co tylko chce i pozostaje szczuplutki, i kazdy chyba wie, co to anoreksja.

Gość gość
Nie podobają mi się bardzo chudzi faceci, ale to tylko jedna cecha wyglądu, przecież wcale nie musi być "tak źle" jak mówisz.