Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE powinien zarabiać facet w 'stałej' pracy,aby kobieta była zadowolona?

Polecane posty

Gość gość

JAKA JEST MINIMALNA KWOTA. zaznaczam ze chodzi tu o stały dochód a nie o pierwsza prace po studiach czy dorywcza w czasie szkoły

Gość gość
i co musi posiadać minimum materialnego ?

Gość gość
Na kafeterianki nigdy nie będzie cię stać, ale na kobiety z realnego świata owszem, im wystarczy abyś tylko miał pracę i nie był nierobem.

Gość gość
tyle żeby kobieta nie mogła wydać całej jego wypłaty od razu.

Gość gość
Masz zarabiać tyle żebyś nie sępił od innych ludzi np. rodziców, babć, dziewczyny. A jak to już jest poewżny zwiazek, plany na przyszlosć itp itd jeśli zarabiasz mniej od swojej partnerki to masz być gotowy na zostanie z dzieckiem w domu. I tyle.

Gość gość
A ile powinna zarabiać księżniczka?

Gość gość
Wez sie za robote leniu:O

Gość gość
ja bym chciała 4000-5000. ja też zarabiam, ale kobieta czasem traci pracę. ja wyrabiam 3200, wspólnie moglibyśmy mieć z 10000, ale kobieta traci czasem

Gość gość
ksiezniczka nie musi pracowac, to facet MUSI zapier/alac za dwoje !

Gość gość
jak już ktoś wyżej napisał - aby nie trzeba było pożyczać od rodziców i babć itd. Jak dla mnie ważniejsze jest to, że facet stara się zarabiać jak najwięcej. Najgorszy typ faceta to taki, który jak zarobi w danym miesiącu więcej to przez następne dni nie chodzi do pracy tylko pierdzi w stołek aż do momentu wydania ostatniej złotówki, po czym znowu idzie do pracy i tak w kółko ;) Mój zarabia jakieś 20 tys miesięcznie ale ma pracę kontraktową.

Gość gość
facet urodził się po to by kobieta nie musiała pracować!

Gość gość
tak zwane nieudacznice życiowe ,nie musiały pracowac !

Gość gość
no pewnie :) a Ty lezałbyś z pilotem

Gość gość
już widzę tą całą harmonię ,,chyba tylko w ustach

Gość gość
Zależy od kobiety i nie chodzi wcale o jej urodę. Wśród tych najładniejszych znajdziesz takie, którym wystarcza absolutne minimum. Z kolei trafiają się też wytapetowane średniaki, dla których i 15 tysięcy będzie mało jeśli jesteś oszczędny (nie mylić ze skąpy) i wnerwia cię wydawanie kasy na niepotrzebne rzeczy typu jadanie w restauracjach zamiast w domu, drogie auta, podróże do tak zwanych egzotycznych krajów chociaż panienka nigdy nie była na przykład w Paryżu, Wenecji, Weronie, Salamance.

Gość gość
Rozsądny facet po max 3 miesiącach znajomości jest w stanie stwierdzić z kim ma do czynienia.

Gość gość
autor to gamon czy ty osle chcesz być n iewolnikiem kobiety? masz zarobić tyle żeby tobue wytarczylo , porzadna kobieta tez sama na siebie zarobi a jeśli spotkasz taką która chce zebys ja utrzymywal to kopnij ja od razu w dupsko ja mam z zona osobne konto , zarabiam 3x tyle co ona, czasem jej kupie jakiś prezent albo dam pare stowek na zakupy ale wierz mi to jest dla mnie nic, az mnie dziwi ze nie wyciąga reki po więcej , nie jest materialistką, a mnie ostrzegali że jest i co się okazało że nie jest, no ale fakt za faceta bez wyksztalcenia nie wyszlaby wiec wyszla za takiego z wyksztalceniem i grubym portfelem choć z tego portfela nie korzysta, w każdym razie ja jestem zadowolony,