Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cudowna dieta wodna!

Polecane posty

Gość gość

Czy slyszalyscie kiedys o najbardziej ekonomicznej i zdrowej diecie wodnej?Polega ona na wypiciu rano na czczo duzej szklanki z sokiem z jednej cytryny.Pol godziny przed kazdym posilkiem pije sie pol litra wody -moze nawet byc gazowana poniewaz dzieki babelka ma sie uczucie wypelnionego zoladka i zmniejszaja apetyt,mozna tez dodac sok z cytryny lub lyzke octu jablkowego.Posilkow nie popija sie.Ta prosta dieta jest bardzo skuteczna i zdrowa,oczyszcza organizm z zalegajacych zwiazkow toksycznych-co za tym idzie poprawi sie wyglad skory ,nie wymaga wysilku .Moze nie chudnie sie 10 kg w ciagu miesiaca ale caly czas bez efektu jojo.Goraco polecam.

Gość gość
wypijajac wode przed posilkiem zjesz mniej logiczne ,bo zapelnisz juz zolodek przed jedzeniem troche,ale wlasnie ale nie mozesz wypic tyle wody potem wp******ic kebaba czy frytki tak czy siak musisz zmienic nawyki zywieniowe

Gość gość
Picie dużo wody jest mitem. W ten sposób odwodnisz organizm i wraz z moczem wypłuczesz minerały itd. Bez pracy nie ma kołaczy.

Gość gość
Nie chodzi tu o picie niewiadomo jakich wielkich ilosci wody tylko o picie odpowiednich i w odpowiednim czasie

Gość gość
W sumie wypijasz ok.2 litrow wody co jest zalecane przez lekarzy

Gość gość
Nic nie kosztuje wiec warto sprobowac.Jezeli mialaby nie pomoc to napewno nie zaszkodzi.

Gość gość
Ja tez sprobuje nie mam kasy na drogie tabletki ,silownie .probowalam roznych sposobow z mizernym skutkiem !Waga zawsze powraca !!!jak strace piec kilo to wroci z powrotem 7.Podad rok temu zaczelam sie odchudzac wazylam 70 kg. na 170 po tylu dietach teraz waze 80kg.Porazka.

Gość gość
Czy sokz cutryny nie wywola kwasowatosci zoladka?

Gość gość
sok z cytryny jest zasadowy

Gość gość
Racja bo chociarz cytryna jest kwasna to maodczyn zasadowy

Gość gość
Ja w grudniu biore slub koscielny tez ,mam nadzieje ze jak zaczne to stosowac od jutra to schudne przynajmniej o jeden rozmiar!

Gość gość
Dlaczego nic do tej pory o tej diecie nie slyszalam? kto to wymyslil? Czy naprawde pomaga?

Gość gość
Jestem autorka tego tematu.Nie wiem kto ja wymyslil ale jest skuteczna-ja jestem nia zachwycona.Oczywiscie ze nie jest reklamowana bo co robili by dietolodzy i inni specjalisci od odchudzania,autorzy ksiazek na ten temat,nie mowiac juz o firmach farmakologicznych sprzedajacych za wygorowana cene cudowne tabletki na odchudzanie ,glowia sie caly czas co nowego wymyslic po to tylko zeby odchudzic nam kieszen.Co beda reklamowac-pijcie obojetnie jaka wode i do tego cytryne?Zbankrutowaliby!

Gość gość
Ta dieta tez regoluje zoladek jezeli ktos ma trodnosci z wyproznieniem.

Gość gość
Ja zainwestowalam w Adipex no i skutkiem byla bezsennosc ,nerwowosc ,kolotanie serca .W 2 tyg. schudlam 7 kg. i wyladowalam w szpitalu z cisnieniem 120-220-rytm serca 150 !grozil mi zawal lub wylew.Teraz juz uplynelo 1,5 miesiaca i czuje sie juz lepiej ale jeszcze nie calkiem.odzyskalam stracone 7 kg.plus bonusa ,nastepne 3kg.Wiecej zadnego swinstwa nie wezme do ust.

Gość gość
Ja tez jestem zdania ze wszedzie i na kazdym kroku jestesmy wrecz molestowani natretna reklama.Co chwila to jakies nowe cudowne odkrycie .Jakies nieznane owoce czy liscie z egzotycznego kraju!To wsztstko oszustwa !Najlepiej kierowac sie swoim rozumem.

Gość gość
Co chwila ktos nas przekonuje ze za "jedyne" 100,200 500 zl bedziemy piekne ,szczuple ,szczesliwe bez zmarszczek ,sexy to naprawde juz graniczy z terroryzmem.Wiec jestem za dieta wodna!