Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubyPoznań

Czy gruby gacet ma szanse na miłość?

Polecane posty

Gość grubyPoznań

Tak jak temacie?

Gość gość
z gruba maciora na pewno

Gość gość
No pewnie. Grubych kobiet w Polsce jest stosunkowo dużo.

Gość gość
No właśnie nie bo ostatnio przeglądałem forum o odchudzaniu i co druga baba na tym forum pisała, że nigdy nie mogła by być z grubym facetem. Przy czym chciałbym zaznaczyć, że niektóre z tych bab były naprawdę grube nawet po 120 kg i one też deklarowały, że nigdy nie umówiły by się z grubym facetem, a najlepsze jest to że same się wyżalały i płakały w tym wątku, że faceci nie zauważają puszystych kobiet, hehhe jaka hipokryzja.

Gość gość
A to też prawda,że te otyłe po 100 kg mają też czasem wymagania nie z tej ziemi :D

Gość gość
Ja ważę 130 kg i mam 190 cm wzrostu.

Gość gość
Trochę dużo. II stopien otyłości tak?

Gość gość
Żadna gruba i brzydka baba nie weźmie grubego faceta, one marzą o napakowanych przystojniaczkach, tak samo jak dzieciata nie chce faceta z dzieckiem, baby to hipokrytki im wolno wszystko, facetom nie wolno nic.

Gość gość
Ja doskonale wiem, że jestem za gruby ale, chciałem tylko napisać o tym kobiecym fenomenie a raczej o bezgranicznej hipokryzji, lamentują i jeżdżą po facetach że ci nie zwracają na nich uwagi podczas gdy same nigdy nie umówiły by się z grubymi facetami, no ja pieredolem o czym my tu w ogóle rozmawiamy?

Gość gość
130kg przy 190cm to wcale nie tak wiele, jakbyś tłuszcz zamienił na mięśnie, to miałbyś powodzenie u tych co mają 160cm wzrostu i ważą 45kg :)

Gość jestem tu tylko na chwileczke
Ja doskonale wiem, że jestem za gruby ale, chciałem tylko napisać o tym kobiecym fenomenie a raczej o bezgranicznej hipokryzji, lamentują i jeżdżą po facetach że ci nie zwracają na nich uwagi podczas gdy same nigdy nie umówiły by się z grubymi facetami, no ja pieredolem o czym my tu w ogóle rozmawiamy? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tu nie ma co kobietom zarzucać hipokryzje bo Ty mimo, że masz świadomość tego, że jesteś gruby też byś na pewno wolał szczupłą sexy modelkę, niż grubą maciorę z cycami do kolan. A i tak w konsekwencji każdy dostanie to na co zasługuje. Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.

Gość gość
Wole być sam niż dostosowywać się do jakiejś baby hipokrytki, teraz mnie nie chce, ale gdybym zrzucił 30 kg to by mnie chciała, niestety ale to baby są tymi które patrzą na wygląd. Co chwila na ulicy widać grube baby z normalnymi facetami, a jakoś nigdy nie widać grubych facetów z normalnymi laskami, przypadeg? Nie sądzę. po prostu baba nie może sobie pozwolić na szyderstwo ze strony koleżanek, bo prowadza się z nie atrakcyjnym facetem, a facetowi jak podoba się jakaś laska to ma w d***e opinie innych.

Gość gość
moze kogos znajdziesz.

Gość gość
mnie kiedys podrywal taki grubszy facet.byl nawet mily.

Gość gość
Ja doskonale wiem, że w obecnym stanie nikogo nie znajdę, ale chciałem tylko napisać o hipokryzji kobiet, jak bardzo jest w nich obecna.

Gość jestem tu tylko na chwileczke
sam też jesteś hipokrytą, widać to po tym jak określasz tęższe kobiety. Sam pewnie chciałbyś mieć dziewczynę rodem z rozkładówki CKM ale wiesz, że u takich to za chooooja już byś nie miał szans to tylko dlatego oglądasz się za tymi grubszymi.

Gość gość
Zamiast narzekać idź na siłownię w góra pół roku zrzucisz ze 25kg i będziesz akurat, a i mięśnie sobie wypracujesz.

Gość gość
No wiesz ja w przeciwieństwie do bab mierze swoje siły na zamiary, doskonale wiem, że żadna szczupła i normalna na mnie nie poleci to mierzę w te grubsze, tylko problem polega na tym, że grube baby nie chcą grubych facetów, bo chcą przystojniaków, i to ja jestem hipokryta?

Gość gość
Nie liczy się waga tylko co masz w głowie, sam zaniżasz swoją samoocenę bo jesteś przy kości może gdybyś myślał o sobie dobrze że źle nie wyglądasz znalazła by się fajna dziewczyna i nawet ładna.