Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renka999

Mój facet jest prawiczkiem!!!

Polecane posty

Gość renka999

Jak w temacie, spotykam się od 5 miesięcy z chłopakiem, ogólnie z charkteru jest wspaniały, bardzo mi się podoba itp. problem jednak w tym, że on nigdy przede mną nie miał żadnej dziewczyny, a ja już jakieś doświadczenie w tej materii mam już za sobą. Problem jednak nie tkwi w tym, że nigdy nikogo nie miał, ale w tym że jest bardzo w tej kwestii wstydliwy. Spotykamy się już 5 miesiący, a jeszcze się nie całowaliśmy. On widać, że jest we mnie zauroczony, ale brak mu odwagi na to, czuję, że nigdy wcześniej się nie całował. Ja jakoś nie mogę się przemóc, nie potrafię pierwsza pocałować faceta, nigdy nie miałam z tym problemu i zazwyczaj wszyscy faceci całowli mnie pierwsi już na 2-5 randce. Tu już jest 5 miesięcy! Macie jakąś radę? :( Boję się pomyśleć o innych sprawach, przecież nie będę się rzucać na niego... jestem załamana. PS. mamy po 28 lat.

Gość gość
A dlaczego boisz sie go pocalowac pierwsza? Moze jak przelamiesz lody, to obudzisz w nim zwierzaka? :)

Gość gość
Tez tak mialam. Gosc sie bal mnie za reke zlapac bo byl prawiczkiem. Teraz jest w lozku mistrzunio. Heh. Prawiczka nauczysz w seksie tego czego lubisz i bedzie twoim najlepszym kochankiem. Poza tym będzie romantyczny i delikatny. Nie spiesz sie bo prawiczki maja to do siebie ze gdy laska chce sie calowac po 3 miesiacach to jest piszczalska heheheheh. Tak wiec nie spiesz sie.

Gość renka999
Ale ja już potrzebuje czułości, to ile mam czekać... :( najgorsze jest to, ze on sam chyba nigdy się nie zdecyduje, zeby wziąć sprawy w swoje rece, to mnie przeraza. Zaczynam mylec ze cos z nim jest nie tak, jeśli po 5 miesiącach nie wykonal zadnego kroku w moim kierunku.

Gość gość
Z doświadczeniem i ty po 5 miesiącach nie miaiałaś go w sobie-prawiczka.

Gość gość
A co w tym dziwnego ? Często jak ktoś jest prawiczkiem , to nie wie jak się całować , nie chce się skompromitowac czy na przyklad za głęboko nie wsadzi dziewczynie języka itd itp .. i dlatego nie wykonuje pierwszego kroku .. Wiele osób ma takie obawy

Gość gość
Nie ma co poradzic,bo zamiast go osmielic to nic w tym kierunku nie robisz. Mozesz tez po prostu porozmawiac i powiedziec czego potrzebujesz.

Gość gość
skopiuj to co napisalas daremna kur*wicho i mu pokaz, napewno bedziesz miala problem rozwiazany

Gość gość
Juz nie przesadzaj . Kazdy umie i wie jak sie calowac i nie tylko to, bo seks to tez cos co sie umie nie trzeba doswiadczenia. To tylko kwestia osmielenia i odwagi, ciezko mu sie przelamac czy zrobic pierwszy krok.

Gość gość
każdy wie jak uprawiać seks nawet jeśli jest prawikiem Całowanie się to nie jest seks

Gość gość
a czy każdy umie tańczyć ?

Gość gość
Calowac sie tez kazdy umie, to jest naturalne. Tanczyc nie bo to umiejetnosc nabyta

Gość gość
naturalne są zachowania w czasiie stosunku . całowanie się nie jest naturalne Nasi przodkowie się nie całowali w czasie seksu .

Gość renka999
Zapomniałam dodać, że mamy po 9 lat.

Gość gość
Ale z Ciebie szmata! Zadawać się z prawiczkiem lol! Ja bym się wstydziła. Zapamiętaj sobie, że prawiczek to nie człowiek a prawdziwy mężczyzna to tzw.********cz!!!

Gość renka999
Ale dlaczego od razu rzucacie na mnie wyzwiska i jakieś podszywy że mamy po 9 lat. To nie jest dla mnie prosta sytuacja, dlatego pytam. Ja sama nie potrafię pierwsza pocałować faceta, dla mnie to facet powinien pierwszy z tym wyjść. Bałabym się w ogóle, że on jakoś dziwnie zareaguje, odwróci się, speszy, że ja zrobię z siebie kretynkę... chyba mam obawy takie jak on. Tylko jak z tego wybrnąć i być ze sobą już bliżej.... :((((

Gość renka999
Słyszałam kiedyś od koleżanki, że gdyby ją facet pierwszy nie pocłował na 2-5 spotkaniu, to by chyba myślała że mu się nie podoba. A jak ja mam się czuć :( 5 miesięcy i nic! Miał ktoś tak jak ja? Przecież to aż niewiarygodne, przez tyle czasu się nie zbliżyć.... :(

Gość gość
Po prostu zrób pierwszy krok; zbliż się do niego, spójrz mu w oczy, uśmiechnij się i go po prostu pocałuj. Ktoś musi z was dwojga zrobic pierwszy krok. Jak sie sama nie odważysz, to bedziecie jak te dwie ofermy siedziec bezczynnie;-)

Gość ranka999
Nie umiem, może po prostu nie jest nam dane być razem :(((((((((((((

Gość gość
Z nim chyba jest coś nie tak. Każdy normalny, nawet prawiczek, pragnąłby bliskości po tak długim czasie bycia razem.

Gość gość
No doprawdy takie to przerażające...bo przecież prawiczek to prawie jak przybysz z obcej planety i jak tu z takim cokolwiek zrobić ? przecież to takie nieuświadomione i pewnie jeszcze myśli,ze dzieci się biorą z kapusty :O

Gość gość
Na bank eunuch i mu nie stoi

Gość anlina gor
Nie moglabymbyc z prawikiem :/ Lubie doświadczonych mężczyzn, którzy umieja cos zdzialac w lozku, facet musi jakos dominować, a z takim prawikiem szkoda gadac.... dziewczyna ma uczyc faceta.... czyli ona ma dominowac, czułabym się chyba jak facet, jakbyśmy się rolami odwrócili. Wole ze mój facet miał 15 kobiet przed mną niż nikogo. I nie tylko ja tak wole tylko większość spooleczenstwa zenskiego

Gość gość
anlina gor Nie wkładaj kobiet do jednego wora, 80% moich koleżanek nie chciałaby faceta, który przeleciał "pół wsi", nie wiem na jakich badaniach się opierasz... Co najmniej 50% z tych koleżanek miała prawiczka i z nimi nadal są. A reszta wzięła takich, co mieli 1-2. Ja bym nie mogła mieć takiego, co miał 15. Ale nie dlatego, że tyle kobiet miał - po prostu byłabym niepewna, czy zostanie ze mną, skoro z poprzednimi piętnastoma nie było mu dobrze, to skąd wiem, że będę tą ostatnią? A nie tylko 16?

Gość anlinagor
Jeśli 15 kobiet to pół wsi to co to za wies.... Bez przesady. Nie mowie o *******czu, ale o facecie doświadczonym, a to ze balabys się ze Cie zostawi to już kwestia indywidualna, może brak Ci umiejetnosci przyciągania do siebie faceta. Ja miała kilku i nigdy żaden mnie nie zostawil. Jak można kochac się z facetem, który nie wie w ogole co i jak i masz mu pokazywać i naprowadzać i jeszcze tak jak autorka czekać 2lata na całusa, to chore. ZYcie jest za krótkie.