Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćr

na co macie teraz ochote ? :)

Polecane posty

Gość gość ammanndaa
Szybko odlecial albo pisal sam do siebie

Gość gość
prawda? a nawet nie zaczęłam :( masakra, lubię długodystansowców

Gość gość
Ciezko takiego dorwac , szukaj powyzej 35 lat

Gość gość
coś w tym jest i na szczęście lubię starszych, tak 33-38 :)

Gość gość z 171
Kto wam odleciał drogie panie

Gość gość
ten, co pisał, że robi sobie dobrze, :(

Gość Topiktop
przeciez mówił że sobie zrobi dobrze :)

Gość gość
ale chciał też pomocnej dłoni, to mu ją zaoferowałam i cisza :(

Gość
Czy Twoja oferta rozciąga się też na wieczór? Ja Ci nie zniknę, a i zrewanżuję się pomocą z mojej strony ;)

Gość TheTea
A ja to bym tak chciała hmmm najzwyczajniej w świecie móc posiedzieć i przegadać z kimś całą noc. Tak, właśnie tak. Bez seksu, bez macanek, tylko rozmowa. Głupie marzenie ale tego właśnie pragnę...

Gość Topiktop
wszystko jest do zrobienia :)

Gość gość
ehh, fajnie byłoby to przenieść do reala ;) jestem mega sfrustrowana :s

Gość
Nie masz nikogo czy ten kogo masz nie staje na wysokości zadania?

Gość TheTea
Ja jestem mega sfrustrowana tym, że gdzie się nie obejrzę to wszędzie seks. Ja rozumiem, ja wiem to jest bardzo w życiu potrzebne, bez tego lipa i w ogóle ale ile można ??? Tak wiem, są tacy co mogą dużo, bardzo dużo i często. Oki ja to wszystko rozumiem. Ale ja tak nie potrafię, nie mogę żyć tylko tym. A gdzie rozmowa ? Gdzie zwyczajna komunikacja słowna ? Tak móc posiedzieć, porozmawiać, poznać o czym myśli drugi człowiek, jakie ma zapatrywania, jak widzi świat, jak postrzega różne rzeczy. Dobra wiem....wiem, nie musicie tego powtarzać, że jestem niedzisiejsza :(

Gość gość
niestety, nie mam nikogo, chyba ich odstraszam facjatą, chociaż przyznają, że zgrabna i w ogóle, ale co z tego ? :(

Gość gość
TheTea jestem już w takim wieku, że przestałam czekać na miłość, przestałam w nią wierzyć, no a seks, tak, jest ważny :) nie oczekuję Bóg jeden wie czego, facet nie musi wyglądać jak Alvaro, uwielbiam jak facet jest inteligentny, dowcipny, czuły, odpowiedzialny :)

Gość Topiktop
ale co to za problem przegadać noc ?

Gość
Miłość jest prawdziwa, czemu przestałaś w nią wierzyć? A jak chcesz się dowiedzieć jak zaciągnąć faceta do łóżka to Ci chętnie wytłumaczę ;-)

Gość TheTea
Nie chodzi mi o miłość, nie chodzi mi o seks tylko o zwykłą wymianę myśli i poglądów. To jest dla mnie to, co w chwili obecnej cenię najbardziej. Mózg, intelekt, postrzeganie....tego mi brakuje. Móc z kimś rozmawiać ech to działa jak paliwo, jak dopalacz. Poważne dysputy, i takie mniej poważne, i takie totalnie odjechane. Z rożnymi ludźmi, bo każdy jest inny. Ja normalnie zdycham bez ludzi :/

Gość gość
kolezanki jest dlugodystansowiec tu. i realnie i wirtualnie. niejedna pisala mi "musze uciekac pa":).wiadomo o co chodzi gdy piszemy ostro i upojnie. a w realu "koncz bo nie mam jiz sily" hihi ale kobieta musi byc zaspokojona jest wowczas spokojna i bardzo usmiechnieta i staram sie to jej zapewnic. a urozmaicam sobie samotne wieczory swintuszeniem w sieci. moze sa chetne panie na dzisiejszy wieczor?

Gość gość
nie twierdzę, że nie ma macie racji co do miłości, czy coś, chwilowo po prostu zraziłam się do niej i tyle :( i człowiek tak tkwi będąc przekonanym, że może jest beznadziejny? eh i tak, chętnie się dowiem jak poderwać fajnego faceta :) dzięki

Gość
Lekcja numer jeden, nie mów facetowi wprost że chcesz z nim seksu (chyba że jest prawiczkiem, z nimi trzeba czasem bezpośrednio), przyniesie to odwrotny do zamierzonego skutek. Jeśli uda Ci się sprawić, że poczuje że jest wyjątkowy dla Ciebie, to połowa sukcesu. Najlepiej jakby rzeczywiście był w jakiś sposób dla Ciebie wyjątkowy, w końcu nie chcesz pierwszego lepszego. Chociaż bezpośredniość co do seksu nie jest wskazana to aluzje już jak najbardziej. Daj mu zapracować na kolejne etapy, imię, miejsce zamieszkania, fotkę, telefon, obietnicę spotkania, tak jakby to była facebookowa gra - nie bez powodu są tak popularne. To co przychodzi bez wysiłku nie jest nigdy docenione. Zwykle przyjmuje się że to faceci komplementują kobiety, ale na facetów działa to tak samo mocno, może nawet bardziej, bo nie są do tego przyzwyczajeni. Pamiętaj że najlepsze komplementy to nie te najładniejsze, ale te prawdziwe. Np. gdy powie coś co Cię rozśmieszy, oprócz "hahaha" powiedz mu że jest zabawny. Po paru rozmowach sam będzie dążył żeby się z Tobą zobaczyć i od tego momentu wystarczy że nie będziesz mu tego utrudniać ;-)

Gość gość
a, ze jest "inteligentny" (T)o tez komplement?

Gość
Może niepotrzebnie użyłem słowa "komplement". Czasem się kojarzy właśnie z nieszczerą opinią wypowiedzianą jedynie w celu zmanipulowania drugiej osoby i zdobycia jej zaufania. Każde miłe słowo jest według mnie komplementem, a każda pozytywna cecha może być jego przedmiotem. Tak więc jak najbardziej można komplementować za inteligencję, otwartość, to że ktoś umie słuchać, szczerość, albo nawet to że ładnie pisze ;-)

Gość
a jaka jest Twoja? Co rozumiemy pod poszczególnymi słowami nie ma większego znaczenia tak długo jak wiemy co każde z nas ma na myśli.

Gość
Definicje ze słowem "może" są pisane przez ludzi, którzy nie znają definicji słowa definicja. ;) Ale odbiegamy od tematu tematu. Ja tu wszedłem po pomocną dłoń ;-)