Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

garry23

Młody facet potrzebuje rady od doświadczonych panienek :)

Polecane posty

Hej, Mam 23 lata i dość wstydliwy problem. Dziewczyna zaproponowała że czas na nasz 1 raz, nie chciałem naciskać i zrobiła to sama. Jestem prawiczkiem i jestem dość niedoświadczony więc potrzebuję rady. Jestem średnich rozmiarów, a moja partnerka jest "mała". Problem jest taki, że jest na 95% dziewicą (więc w sumie pasujemy do siebie), a ja mam jako taki sprzęt i nie chcę sprawić jej bólu. Czy lubrykant przy pierwszym razie to jakieś faux pas? Chcę żeby jej było przyjemnie, a nie się męczyła. Pierwszy raz podobno ma być wyjątkowy... Macie jakieś wskazówki? Pozdrawiam

Gość gość
Nawilżenie za pomocą języka w zupełności wystarcza, żadne tam lubrykanty, zdrowi i podnieceni ludzie ich nie potrzebują.

Gość gość
Ale wiekszosc facetow to nawet nie wie jak tym jezorem ruszac. Moj byl na poczatku taki. Albo za bardzo w lewo albo w prawo albo wrecz zjadal pipsko cala geba! Do tego facjata z zarostem a on z calych sil wsysa sie w pipe. Az mnie zlosc brala! Pamietaj prawiku: delikatnie, czubkiem jezyka, bez naciskania i robienia takich rzeczy jak glonojad na szybie akwarium, czubkiem jezyka po powierzchni lechtaczki, troche po dziurce, nawet w dziurke jezykiem nieco, mozesz jednoczesnie - jak juz zobaczysz ze sie twojej pani podoba taka zabawa - jezykiem po lechtaczce i palec powoli i stopniowo wprowadz do pochwy (ale tez nie trzymaj tam tego palca sztywno i twardo niech bedzie lekko zagiety bo sprawisz jej bol)

Gość gość
chłopcze kup i użyj dużo wazeliny lub innego łoju do posmarowania, może być też jakiś żel intymny. Nie martw się o to czy się zmieści bo w myśl starego przysłowia pszczół: jak się popieści to się zmieści da radę. Jak chcesz żeby jej było przyjemnie to myśl o tym żebyś za szybko nie skończył bo jak za trzecim pchnięciem się zlejesz to dziewczyna nic nie poczuje. Ale nie martw się ten pierwszy raz to taki mit dla małych dzieci. potem będzie drugi i trzeci ósmy i dwudziesty. Trening czyni mistrza, więc życzę przyjemności i do roboty. P.S. I pomyśl koniecznie o jakimś zabezpieczeniu (gumka) bo możesz nie zdążyć wyciągnąć i wtedy będziesz miał prawdziwe powody do zmartwienia. Daj znać jak poszło, pozdro

Nie wiem ile pociągnieć zniosę, bo będzie to pierwszy raz. Przy pełnym podnieceniu pewnie niewiele zniosę, a moje obawy są z tego powodu, że moja Panna ma 1.50m i po prostu ciężko na logikę sobie wyobrazić to i owo, sam do olbrzymów nie należę, ale coś tam między nogami mam więc może reguły faktycznie w tym nie ma.

Mam też dość grubego małego. Jest nieproporcjonalny w stosunku do średnich wymiarów jakie znalazłem w internecie.

Gość gość
żebyś nie wystrzelił za szybko to może zrób sobie dobrze kilka/kilkanaście godzin przed spotkaniem. Żebyś nie był taki nabuzowany. A jeśli boisz się że jesteś za duży to przede wszystkim gra wstępna musi być długa. I nie mówię tu tyklo o stumulacji językiem itp. W ogóle jeszcze przed zdjęciem ubrań powinniście się bardzo wygodnie czuć ze sobą. Popieścić się chwilę jakbyście byli w gimnazjum :)niewinnie, przez ubranie. Po drugie niech sama penetracja nie trwa zbyt długo. A po trzecie nie przejmuj się bo i tak nie będzie to jakieś wielkie przeżycie:) Pierwszy raz wspomina się ciepło tylko z powodu na "oprawę" a nie ze względu na faktyczne przeżycia.

Gość gość
garry23 2014.10.13 Mam też dość grubego małego x Mozesz przepchac zlew.