Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kuzyn męża mnie podrywa i ciagnie do łóżka

Polecane posty

Gość gość
Mąż jest cały tydzień w delegacji więc seksu jak na lekarstwo :(

Gość Tomtomas
tomasor07@wp.pl chcesz popisać spokojnie ?

Gość gość
"kuzyn męża mnie podrywa i ciagnie do łóżka" ciągnie Cię siłą , gwałtem i za włosy :classic_cool: Jakby określiła Cię moja znajoma "nafirynda " :classic_cool: tyle w temcie kuzyn męża mnie podrywa i ciagnie do łóżka

Gość gość
Jak nie spróbujesz to będziesz żałować i zawsze już będziesz czuć tą pustkę i niedopełnienie... Spróbuj raz, rozładuj napięcie i zakończ. Oczywiście jeśli masz pewność ze kuzyn nic nie wypapla

Gość gość
Gdybym była lafirynda to dawno byłabym z nim w łóżku... a nie tutaj...

Gość gość
Do autora postu. Idź zrób kupe bo g****o przez Ciebie przemawia. Temat z d**y to i wypowiedzi z d**y.

Gość gość
Tylko trójkącik za zgodą męża bo inaczej możesz przegrać Życie i obu stracić.Często mężowie pragną patrzeć jak żonka jest rżnieta przez innego faceta i dołączyć w drugą dziurkę,czy jesteś gotowa na taki eks?Powodzenia.

Gość gość
Jak mu ulegniesz predzej czy pozniej to lepiej zrobic to teraz kiedy jestes jeszcze mloda i znajdziesz sb innego Wiem ze moge wydawac sie bezduszna ze tak mysle ale taka prawda , i zalezy czy naprawde kochasz swojego meza,bo jak chcesz sie pieprzyc z innym to chyba tak srednio. Takze bierz puki mozesz i masz jeszcze szanse ulozyc sb zycie na nowo jakby co :)

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
"Strasznie go chcę mieć, co zrobić?" Rozwiedź się i każ (byłemu) mężu dziękować (szmato).