Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćBBBB

Pytanie do mężczyzn, co zrobić

Polecane posty

najpierw się z nim spotykasz poza praca na spacery a potem masz pretensje że sie przystawia? Trochę konsekwencji..

Gość vanillaice
Trafił Ci się niezły maniak erotoman. Z takim napaleńcem i desperatem nie ma rady, koncz jak najszybciej projekt i zwijaj wrotki. Ewentualnie mozesz go postraszyc ze jak dalej bedzie sie tak zachowywal, to zglosisz to do waszych przelozonych. Moze to go troche pohamuje.

Gość gośćBBBB
Ale ja z nim nie poszłam na randkę! To on sam chciał mnie odprowadzić na przystanek, w czym nie widzę niczego nadzwyczajnego. A jeśli chodzi o różnych gości z innych miast czy krajów, to też normalne, że z grzeczności się komuś pokazuje coś w swoim mieście. Nieraz firmy też wysyłają jakąś kobietę, by taką osobę oprowadziła. Mi też niektórzy za granicą wskazywali drogę gdzieś, a inni szli ze mną, by było mi tam łatwiej dotrzeć, nie widzę w tym niczego dziwnego ani niewłaściwego. Tak robią dobrze wychowani ludzie. To on się zachował nie w porządku, a nie ja. To że zgodziłam się go doprowadzić do jakiegoś miejsca nie dawało mu zielonego światła na to, by się do mnie przystawiać.

Gość gość
tak szczerze to on jest niebezpieczny. On wyobraził sobie was razem i w to wierzy. Na moje oko on jest chory ale nawet to nie erotoman ale być może dużo gorzej. Tak nikt się normalny nie zachowuje. Powiedz na wszelki wypadek o tym komuś bliskiemu i niech ktoś z Toba chodzi do tej pracy i z. Wydaje mi się ze on zacznie Cię śledzić nawet bo będzie nawiedzał Cuebie w domu

Gość gośćBBBB
WanillaIce, też tak właśnie myślę. Że złapałby wszytko, co się tylko rusza. Tak nawijał tę swoją gadkę, że już mnie od tego mdliło. A z tego, że wciąż gdzieś powtarzał słowo "serce", chciało mi się śmiać. Chyba macie rację, że w razie problemów trzeba będzie jednak zaryzykować i pogadać z tym szefem, nawet jeśli to niemiły temat. Ale pewnie w pracy nie będzie się tak zachowywał, o ile nie zostaniemy sami, bo przez te dni, które był w firmie, sprawiał wrażenie całkiem normalnego i profesjonalnego faceta. Zaczęło się dopiero po wyjściu. Może w pracy da mi spokój, oby tylko nie przyszło mu do głowy do mnie wydzwaniać i nagabywać, bo niestety wcześniej nie wiedziałam że taki jest i wymieniliśmy się numerami. Jeśli spróbuje zadzwonić, to po prostu nie odbiorę i będę ignorować, to chyba jedyna metoda.

Gość gośćBBBB
"gość dziś tak szczerze to on jest niebezpieczny". Już nie chciałam tego pisać, ale szczerze - myślę to samo. Zastanawiam się nawet, czy to nie jakiś psychopata. Cały dzień w pracy nie mogę się dziś skupić z nerwów, bo nie wiem, czy mu coś nie odbije. I jestem zła, że ma mój numer.

Gość gośćBBBB
Gościu z 16.50, dziękuję za dobry pomysł. Tak się chyba nie da zrobić, by ktoś mnie odprowadzał. Jeżeli zauważę jakieś niepokojące jego zachowania, to pogadam z szefem, a jeżeli będzie trzeba, zgłoszę to na policję. Robiono mu w firmie zdjęcie.

Gość gośćBBBB
Dziękuję wszystkim.

Gość gośćBBBB
A czy ktoś z Panów też uważa, że to może być niebezpieczny człowiek?

Gość gośćBBBB
Jeszcze podnoszę, bo może jakiś mężczyzna coś więcej doda.

Gość gość
kobieto, po co to analizujesz caly dzien?? nie podoba ci sie jego zachowanie, to nie patyczkujesz sie z nim, dajesz ostatnie ostrzezenia a potem zglaszasz to wyzej, trzesiesz sie nad tym caly dzien zupelnie jakby on Cie strasznie krecil i sie sama nakrecasz, daj sobie spokoj juz

Gość gość
Gość z 22.11. Bo mnie bardzo wystraszył, a widocznie sam czegoś takiego nie przeżyłeś, bo może być psychopatą i dlatego, że chciałam też poznać opinie mężczyzn, czy rzeczywiście powinnam się go bać, czy tak się zachowuje tylko bezczelny playboy, ale tylko playboy a nie ktoś niebezpieczny. Zawsze szczery - twoje opinie mnie nie interesują, bo nie zawierają żadnych argumentów poza tylko wyzwiskami. Sam się powinieneś leczyć, co widać po Twoich wpisach na Kafe.

Gość gość
Dla kobiety to bardzo nieprzyjemne przeżycie.

Gość gośćBBBB
Dwa posty wyżej to ja pisałam. Zapomniałam o ustawieniu nicka.

Gość gośćBBBB
Czy Wy panowie zgadzacie się z tym, co napisali VanillaIce i Gość z 16.50? Powinnam się go bać jako człowieka niebezpiecznego, czy mogę się tylko zdenerwować, że to podrywacz? Czyli czy coś mi może z jego strony grozić? Kto wie lepiej jeśli nie Wy, też jesteście mężczyznami? Pomóżcie proszę z wyjaśnieniem.

Gość gość
boże, a ta dalej się nakręca :)

Gość gość
Faktycznie coraz bardziej wygląda na to, że to autorka ma obsesję na punkcie tego faceta a nie na odwrót.

Gość gośćBBBB
Nie mam obsesji, tylko bardzo mnie wystraszył. Gdybyście byli na moim miejscu, to też byście się go bali. A ja w dodatku będę musiała się jeszcze z nim widzieć. Liczyłam na odpowiedzi mężczyzn, czy może być groźniejszy niż tylko nachalność z podrywem, ale zapomniałam, że to Kafe, gdzie zamiast pomocy dostaje się tylko zestaw docinek.

Gość zawsze szczery
skoncz wreszcie te kretynska prowokacje

Gość gośćBBBB
Prowokacje wywołujesz na Kafe Ty Zawsze Szczery, a ja mam problem. Prawdziwy.

Gość gość
dostałaś rady, przestań przynudzać i robic z gościa psychopatę-mordercę.. bo rezczywiscie wygląda to tak jakbys wrecz marzyla by sie nim okazal, masz cos nie tak z glowa

Gość gośćBBBB
Martw się o swoją głowę, z moją wszystko w porządku. Na Kafe ludzie o totalnych bzdetach piszą kilkadziesiąt stron i jakoś to nikomu nie przeszkadza, a tutaj temat jest znacznie poważniejszy. Niektórzy tutaj okazali się ludźmi pomocnymi, ale niektórzy jak Ty czy Zawsze Szczery jesteście ludźmi, którzy powiedzieliby ze zdziwieniem zgwałconej kobiecie lub napadniętemu i mocno pobitemu mężczyźnie: "dlaczego się boisz? Przecież Tylko cię zgwałcił/napadł i pobił, nie pisz więcej i nie szukaj rozwiązania jak do tego nie dopuścić ponownie". Szkoda na Was czasu.

Gość gośćBBBB
Uff, na szczęście nie zadzwonił. :-)

Gość gośćBBBB
Nie, bo chciał mnie tylko zaciągnąć do łóżka. Jak się nie udało, to teraz pewnie próbuje z innymi, które może dadzą się złapać, tak on myśli. A mnie albo odpuści (oby!) albo zacznie znowu, gdy będziemy razem pracować. No właśnie, wie że będziemy musieli się widzieć, więc nie musi sobie zawracać głowy umawianiem się teraz na spotkanie. Ale bardzo się cieszę, że się nie odzywa i mam nadzieję, że odpuści.

Gość gość
Ciekawy temat. Takich podrywaczy jest dużo.