Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobre buty zaczynają się od 500 zł

Polecane posty

Gość gość
E tam, za 3,4 stówki można kupić fajne i dobre buty. Zimowe tak za 6,7 stówek spokojnie.

>>>Dobre buty zaczynają się od 500 zł<<< Dla wykoślawionych stóp i owszem :D :D :D. Porządne, męskie półbuty, można kupić już za około 250zł. Piszę tu o półbutach lekkich, wygodnych i trwałych :). Podobnie jest z butami zimowymi. Miałem bardzo estetyczne, skórzane, ocieplane, buty z krótką cholewką i doskonałą podeszwą wyposażoną w lamelki, kupione za niecałe 3 stówki :D. x Choć jest bardzo możliwe, że producenci uważają kobiety za dużo głupsze istoty od mężczyzn :D i wciskają im kit oraz zawyżone ceny :D. x Pamiętam swoją kobietę, która na wystawie zobaczyła g_wno warte klapki za 250zł i ciężko przeżywała, że nie może ich natychmiast kupić :(.

Gość gość
I co w związku z tym?

Gość gość
Zgadzam się niestety. Moim wyjątkiem są buty z Vagabonda, zapłaciłam za nie 430 zł czyli mniej niż 500zł i są wspaniałe. Ale tak to każde inne buty (nie mam ich dużo!) to kwota minimum tych 500-600zł. Mam kilka par butów ale każde są bardzo porzadne, wygodne i ładnie się prezentują. Wolę mieć mniej niż dużo i beznadziejnych.