Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dropsy

Podróż samolotem z niemowlakiem

Polecane posty

Witam ! Czy któraś z was leciała z dzieckiem liniami KLM ?? Moj mały będzie miał wtedy 5 miesięcy będzie to nasza pierwsza podróż i strasznie sie denerwuję tyle godzin poza domem. Czytałam na oficjalnej stronie jak to wygląda ale wiadomo rzeczywistość wygląda inaczej. proszę o opinie i rady jak wy sobie radzicie ?

Moja siostra leciała innymi liniami, ale tez z takim małym dzieckiem... a ostatnio nawet z trójką. Podróż samolotem z maluchem nie powinna sprawić Ci zadnej trudności

Gość gość
rozdaj tylko pasażerom zatyczki do uszu, bo ci bachora w toalecie spuszczą jak przez 4 godziny będzie darł japę

Gość gość
Ja lecialam sama z synkiem jak mial 4mce (tylko innymi liniami). Mialam ze soba wozek wiec na lotnisku glownie spal, byl na mm i jak trzeba bylo dac jesc to mialam termos i odmierzone miarki mleka wiec zalatwilam to raz dwa. Przebralam go przed samym wejsciem do samolotu i na szczescie nie bylo potrzeby przebierania w trakcie lotu. jak trzeba bylo oddac wozek przed wejsciem do samolotu, to synka mialam wlozonego w nosidelko. Przy starcie i ladowaniu dalam smoczek bo slyszalam ze czasem moga bolec uszy i trzeba cos przelykac- chocby sline. A w samym samolocie synek byl grzeczny, mialam miejsce z przodu i za kazdym razem jak przechodzily stewardessy to pytaly czy na pewno niczego nie potrzebuje.