Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biomag34

Magnetoterapia Mikołów

Polecane posty

Instytut Magnetoterapii powstał z myślą o świadczeniu zabiegów impulsowym polem magnetycznym niskiej częstotliwości (magnetoterapii) uzupełnionych terapią światłem spolaryzowanym (światłoterapii). Zabiegi magnetoterapii i światłoterapii są dostosowane do indywidulnych potrzeb i wskazań pacjenta. Instytut mieści się w Mikołowie (woj. śląskie).

Gość Ewelina31
Witam. Mam 40 lat. Zdiagnozowano u mnie zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego. Bóle migrenowe, zachwiania równowagi bardzo utrudniały normalne funkcjonowanie. Z czasem doszło do zwyrodnienia odcinka piersiowego i lędźwiowego. Regularnie korzystałam z przepisanej mi rehabilitacji, natomiast nie przynosiła większych efektów. Po jakimś czasie miałam okazję korzystać z terapii Biomag, do tych zabiegów podchodziłam jak do poprzednich, nie wierząc, że cokolwiek mi już pomoże. Dziś mogę normalnie się poruszać, odczuwam ból, ale nie jest już tak dokuczliwy i pojawia się rzadko.

Gość BoguśL
Witam Zdiagnozowano u mnie żylaki o***tu. Można sobie wyobrazić jakie dolegliwości człowiek odczuwa przy takiej chorobie. Byłem już nawet zdecydowany na zabieg operacyjny. Zakupiłem urządzenie do magnetoterapii Biomag i po około pięciu miesiącach regularnego stosowania dolegliwości zaczęły ustępować. Na ostatniej wizycie, lekarz stwierdził, że zabieg operacyjny w moim przypadku nie jest już konieczny. Polecam terapię urządzeniem Biomag.