Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudne położenie

Za 8 miesięcy pojawi się trzecie... hmm... (tylko dla mam kilkorga dzieciaczków)

Polecane posty

Gość trudne położenie
Gość: Mój mąż wspiera mnie. Myślę, że jest świadom dokonania złego wyboru i wszystkich konsekwencji. To mądry człowiek. Cokolwiek postanowię, mogę na niego liczyć.

Gość gość
Witam Was serdecznie :) Seks po ciąży? Lepiej, gorzej, czy bez zmian? To pytanie kierujemy do kobiet w okresie od 6 miesięcy do 1,5 roku po porodzie. Jesteśmy studentkami kierunku lekarskiego i prosimy o uzupełnienie poniższej anonimowej ankiety, która pozwoli nam zwiększyć wiedzę na ten temat i lepiej opiekować się przyszłymi pacjentkami. LINK: https://docs.google.com/forms/d/1N_ttSaGXIhIULIc0rsEZxhgu90e9qgyZu1C5K8B8_rU/viewform?formkey=dGhXS0hOOFZSUkNsUzYwVFRPa3BXNnc6MQ Pozdrawiam!

Gość trudne położenie
Witam, Po wizycie u ginekologa kilka praw już się wyklarowało (przeprazam za brak s, mąż gra w grę na tym komputerze i klawiz ię zepuł): 1. Torbiel uległa znacznemu zmiejzeniu (ma teraz tylko 26mm) wzytko jet na dobrej drodze do całkowitego zaniku torbieli. 2. Cytologia, choć mało czytelna przez dużą liczbę komórek zapalnych, okazała ię nie twierdzić cech raka. Zatem, utounkowując ię do wyników badania, jaki optymizm mogę odczuwać. 3.Nietety zażywanie leków na torbiel powodowała znaczne ołabienie mojego organizmu. Zważywzy na to, że miezkamy z mężem ami, przy dwójce dzieci nie mogę obie na to pozwolić. Dodotkowo w otatnim czaie przezłam grypę i bez leczenia farmakologicznego, moje ołabienie pogłebiło ię. Nie przeadzam. Zawze zaradna i przediębiorcza, teraz z trudem opiekuję ię dziećmi i choć częciowo domem (tzn. robię to na ile mam iły, a zybko mi jej brakuje nietety). Może po pewnym czaie mój organizm ię choć trochę zregeneruje. Póki co lekarz nie pozwolił mi nawet na przyjmowanie Falvik mama, lub innego preparatu witaminowego dla kobiet w ciąży i nie mam jak uzupełnić braków w organizmie-a uwierzcie, brak iły i ból kończyn mogą poważnie dać ię we znaki. To tyle optymiztycznych wieci, póki co jezcze nie z za wiatów :P Pozdrawiam :)

Gość gość
Widziałam Twój wpis w topiku o aborcji, myślałam że już dawno po 'sprawie'. Nierozumiem o co Ci chodzi mamy się nad Tobą użalać?

Gość gość
Widzę ze masz silny organizm Dasz radę zobaczysz !