Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klucie w dole brzucha

Polecane posty

Gość gość

Z prawej i z lewej na wysokości kości biodrowych. Jaka może być przyczyna?

Gość gośćkoronkowazona
kolka nerkowa?

Gość gość
A jak rok temu lekarz na usg oglądał nerki i mówił że nereczki ładne zdrowiuśieńkie to też?

Gość gość
Dawniej miałam bóle jelit i szukałam przyczyny blisko dwa lata aż dałam sobie spokój. Potem przeleczyłam się na hemoroidy bo mi taki mały się zrobił po porodzie więc pomyślałam że jeśli taki mi się zrobił to może w środku tez coś mam i przeleczyłam się. Po tym leczeniu już mnie nic nie boli tylko kłuje z przodu po bokach na wysokości kości biodrowych. Najpierw z lewej strony teraz z prawej również.

Gość gość
Trochę mi też pomogła ta cała ostra dieta bogata w kapsaicynę kwasy omega 3 Piłam ten olej z chili I po tym mi się tak no muszę powiedzieć że bardzo polepszyło bo zniknął ból. Idę jutro do lekarza ale nawet nie wiem jakie lekarz powinien mi zlecić badania bo jednak przez 2lata błądził.

bo bardzo trudno będzie znaleźć przyczynę. niestety, ale jak badania wyjdą dobrze, to oni raczej ci nie pomogą.

Gość gość
No ja bym kolonoskopie zalecila w koncu jestem koło 40stki. Ale lekarz sie pewnie wykręci i bedzie coś wmawiał.