Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia Noka

75 dzis za 2 miesiace 60

Polecane posty

Gość Nadia Noka

czesc, czy dam rade i na jakiej diecie schudnac do stycznia 15 kg, jakie cwiczenia najlepiej wykonywac?

Gość gość
dasz rade zrobic jeszcze cos z mozgiem a nie 15 kg ...do stycznia ;)pfff

Gość gość
Ja w we wrześniu nosiłam rozmiar 40 a na sylwestra byłam w sukience 34 ;). Dieta liczenia kalorii i pełna mobilizacja.

Gość gość
Dieta, ćwiczenia i do stycznia może się uda. Dodatkowo możesz się wspomóc jakimś suplementem typu aquaslim, który ogranicza nadmierny apetyt i wspomaga odchudzanie.

Gość jawerty
nie wierz w suplementy odchudzające - to pic na wodę. Niezbędna jest właściwa dieta no i jeśli ci się chce to ruch. Ja startowałam 28.07 z wagą 71kg - dzisiaj ważę 60kg. Nie ćwiczę, nie używam suplementów. Dietę ustala mi dietetyk.

Trudno powiedzieć, wszystko zależy od organizmu, ale 15 kg w 2 miesiące to dość dużo. Ważniejsze jest to, żeby dieta była przeprowadzona w sposób właściwy, wtedy efekt będzie długofalowy, w przypadku jakichś dziwnych diet może i uda Ci się tyle schudnąć, ale zniszczysz sobie metabolizm, wycieńczysz organizm, a ryzyko że kilogramy wrócą będzie bardzo duże. Dlatego też trzeba rozsądnie podejść do tematu - trzymać się swojego zapotrzebowania kalorycznego, jeść zdrowo i regularnie, a efekty na pewno się pojawią :) co do ćwiczeń - ile masz wzrostu? Jeśli Twoja nadwaga jest znaczna to powinnaś zacząć od aktywności, która nie obciąży nadmiernie Twoich stawów - szybkie marsze, jazda na rowerku, pływanie.

Gość gość
Kobieto to raczej tobie radzę zrobić coś z mózgiem jeżeli się wypowiadasz w taki sposób....mam 165cm wzrostu jestem, na diecie 1200kcl ćwiczę w domu, nie wiem może 1000 była by lepsza?

Gość gość
To musi przestawić sie w głowie . Mam 40 lat - w maju ważyłam 76 dzis 59 !!! Nosiłam rozmiar 44 - dzis 38. Diety mie miałam żadnej i żadych ćwiczeń . Nikt przy normalnej rodzinie i pracy nie wytrzyma stosowania diet w dłuższym okresie czasu . Jem to na co mam ochotę tylko mniejsze porcje. Moja dieta to MŻ + zakochałam sie na MAXA w szefie ; D Waga wiciąz leci w dół i to jest najpiekniejsze oby tylko mi nie przeszło .

Gość zdesperowana1
Czy ktoś zna jakieś nowinki w odchudzaniu? Od jakiegoś czasu usiłuję schudnąć, dbam o siebie, stosuję rygor ale... no właśnie ale przytyłam 3 kilo :( jestem trochę załamana, aż dziś znalazłam suplementy z tiens24 com. Nawet sobie zamówiłam carb blocker. Tylko nie rozumiem skąd ten skok wagi. Serio uważam na to co jem i dużo się ruszam. Może suple mi coś pomogą bo jestem załamana.

Gość gość
Na sniadanie płatki owsiane z czym lubicie ( rodzynki , słonecznik, dzem ) ale max 1/2 miseczki , obiad na małym talerzu + mała kolacja . Nie podjadac miedzy czasie, do picia co kto lubi i kiedy lubi . Wieczorem nawet drink lub piwko nie zaszkodzi . Efekt murowany . A jak LIBIDO wzrasta !!!Wasi panowie tez beda zadowoleni ; D