Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam w domu 35

Mam swój dom, mieszkam sam. Powinienem się cieszyć czy narzekać ???

Polecane posty

Gość sam w domu 35
gość Camino A czemu zdecydowałas się na swoje Camino ? ;) Musiałaś mieć ogromną motywację skoro trzeba było sobie na to zarobić. Skąd ten pomysł ? ;)

Gość gość
pobudowałeś dom bez kredytu, bo nie miałeś dziewczyny, jak byś ją miał to większość kasy byś rozpieltolił.

Gość gośćCamino
Przeczytałam o tym w jakiejś książce w gimnazjum. Po za tym chciałam zobaczyć ocean. Tak po prostu. To nie jest proste do wytłumaczenia. Myślę, że miałam się tam znaleźć i dlatego tak mnie tam ciągnęło. Wcześniej marzyłam o Wenecji i spełniłam to marzenie a teraz myślę o zorzach polarnych. Lubię poczuć jak czas zatrzymuje się w miejscu. Ogrom tego świata, bicie serca, piękno chwili. Obecność samego Boga.

Gość sam w domu 35
gość Camino Świetnie jest mieć takich znajomych, którzy żyją trochę w swoim świecie tak jakby. Całe gro żyje z dnia na dzień, tacy puści ci ludzie aż się odechciewa. Jednak jak się ma kawał serducha to człowiek naprawdę może zaznać sporo szczęścia i miłości w życiu. Muszę jakoś uwierzyć w to, że i ja mogę się realizować w życiu.

Gość gośćCamino
Myślę, że jesteś bardzo dobrym człowiekiem tyko potrzebujesz więcej wiary w siebie. Masz już pewien punkt zaczepienia. Chodzi mi chociażby o wycieczki rowerowe czy rajdy które zaproponowała jedna osoba. Powodzenia ! ;)

Gość sam w domu 35
Może coś spróbuję zrobić ;) W sumie to inaczej wyobrażałem sobie tu dyskusję. Byłem przekonany, że zbierze się kilku wampirów i pojadą po mnie albo w najlepszym przypadku ludzie będa pisać, że zarabiają po 1 200 i mają dwójke dzieci i chcieliby mieć 2 500 tylko dla siebie albo, że własne mieszkanie to dopiero luksus więc powinienem całować się po d***e, że tak mi sie ułożyło. No a tu proszę ... chyba naprawdę wystarczy otworzyć się na ludzi a reszta sama pójdzie jak z górki.

Gość gość od partnera
może poszukaj jako grupy czy społeczności fanów sportu , tego co cię interesuje ,Zawsze też opcja.

Gość sam w domu 35
gość od partnera Pomyślę nad sobą, obiecuję ;)

Gość demira00
A skąd jesteś ?

Gość gość
Ja mam 34 lata, własne mieszkanie, mieszkam sama i się cieszę. Choć myślę aby wynająć pokój (mam 2) - jestem skąpa :D