Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie cos paniom w przedszkolu z okazji dnia nauczyciela

Polecane posty

Gość gość
ha ha jeszcze co wymysl

Gość gość
OCZYWIŚCIE, KAWE, CZKOLADKI I KWIATKA :)

Gość gość
Nie, przynajmniej jak do tej pory nikt jeszcze nie wyskakiwał z taką inicjatywą... ale mały ma tak wspaniałą panią że chyba go namówię do zrobienia laurki.

Gość gość
Tak, ja co roku kupuje po kwiatku dla każdej z pań.

Gość gość
W polandii polaczki zazwyczaj nic nie kupują, bo wciąż myślą, że to przedszkolanki, a nie nauczycielki przedszkola.

Jutro nie ma dnia nauczyciela tylko DZIEŃ EDUKACJI NARODOWE tak wiec i ten dzień jest również dla uczniów, a nie tylko nauczycieli Kupujecie cos uczniom ? :P Moje nigdy na D.E.N nic nie kupowały, jedynie na zakończenie roku

Gość gość
dokładnie dla mnie przedszkolanka to nie nauczyciel zatem nic nie kupuję.

Gość gość
A ja uważam, że od kwiatka nie zbiednieje a zawsze to miły gest.

Gość gość
w grupie syna jest zbiorka po 5zl na kwiatka albo jakies czekoladki. Nie zbiednieje od tego, a to mily gest.

Gość gość
fajnie, dla ciebie przedszkolanka to nie nauczyciel. weź się kobieto doucz. nie ma czegoś takiego, takiego zawodu jak przedszkolanka! jest nauczyciel edukacji przedszkolnej i wczesnoszkolnej

Gość Arielkaaaaaaaaaaaaa
U nas w przedszkolu zbieramy sie po 5 zł na kwiatki dla pań .

Gość gość
Jeśli dla ciebie przedszkolaka to nie nauczyciel to dlaczego zostawiasz dziecko pod opieką przypadkowej osoby?

Gość gość
Jeśli dla ciebie przedszkolaka to nie nauczyciel to dlaczego zostawiasz dziecko pod opieką przypadkowej osoby? x a co ma piernik do wiatraka? dzieci zostawiam też pod opieką niani a to też nie nauczyciel.

Gość gość
ale wy się czepiacie, nauczyciel nie nauczyciel. Nauczyciele są w szkole, w przedszkolu sa przedszkolanki. a wy się oburzacie jakby to jakaś ujma była, to ze potocznie mówi się przedszkolanka nie znaczy że to jakieś zniesławienie.

Gość gość
oficjalnie nauczyciel wychowania przedszkolnego a w na co dzień przedszkolanka.

Gość gość
japitole, ale ciemne masy. Kobietooo w przedszkolu są nauczycielki nauczania przedszkolnego i wczesnoszkolnego!! wez mi powiedz gdzie można sie kształcic w kierunku przedszkolanki

Gość gość
Tu nie chodzi o zniesławienie, ale jak ktoś wcześniej wspomniał nie jest to dzień nauczyciela tylko edukacji narodowej, i również panie pracujące w przedszkolu mają prawo dostać kwiatka. A te które z taką pogardą wypowiadają się o nauczycielach nauczania początkowego powinny wynająć opiekunkę zamiast oddawać dzieci pod opieką tak niekompetentnych według nich osób :)

Gość gość
tak, była składka po 15 zł, kupione dla pań po czekoladkach, kawie i likierze, wszystko w ladnych torebkach ozdobnych:)

Gość gość
"to ze potocznie mówi się przedszkolanka nie znaczy że to jakieś zniesławienie." - w żadnym wypadku, sama o sobie tak mówię. Ale to również nie znaczy, że nie jestem nauczycielką. W umowie o pracę mam wpisane "nauczyciel" jakby nie było ;)