Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczepienia zabijają dzieci

Polecane posty

Gość gość

I nie są obowiązkowe.

Gość gość
Mnie jakos nie zabily :(

Gość gość
Większość szczepień jest obowięzkowych.

Gość gość
Nie znam nikogo kogo by zabiły ;/ kolejne brednie, bo zdarza się jeden przypadek na milion i od razu "zabija" ...

Gość gość
Tylko te zarobaczone dzieci

Gość gość
mnie nie zabiły, a miałam wszystkie możliwe

Gość gość
szczepienia są dla ogółu Gdy ogół przestanie szczepić to trzeba będzie ogół zmusić do czegoś innego. Pomyśl zanim założysz następny taki topik! Jesteś za mały by zmienić świat! Potrafisz gromadzić i pomnażać kapitał? Nie! Więc zamilcz bo nie masz władzy i nie masz żadnej mocy sprawczej.

Gość gość
Wg oficjalnej amerykanskiej bazy danych zglaszania powiklan poszczepiennych VAERS i FDA od 1990r zmarlo w samych Stanach Zjednoczonych ponad 100 000 dzieci po podaniu szczepionki. To tak w temacie ze szczepionki nie zabijaja. Pozdrawiam.

Gość gość
to jakim cudem autorze żyjesz? Kiedy ciebie szczepiono w dzieciństwie, nikt takich głupot nie mówił

Gość gość
Jadąc samochodem też możesz zginąć, idąc chodnikiem, schodząc ze schodów, na prostej drodze możesz się potknąć i łbem o chodnik trzasnąć, więc co najlepiej schować się w pokoju poobijanym poduszkami ?? Ryzyko śmierci tu czy tam zawsze jest, i debilnym idiotom który po raz tysięczny raz zakładają wątki o szczepionkach tłumaczę jak babie na miedzy ,,NIE CHCESZ TO NIE SZCZEP ALE ODP*****L JUŻ SIĘ OD TEGO TEMATU ,, ale dla jasności jak twoje dziecko jakimś gównem zarazi moje - to sobie pogadamy wtedy.

Gość gość
A co to masz zaszczepione dziecko a boisz sie ze niezaszczepione zarazi je czyms? To po co ci szczepienia skoro dziecko i tak ci moze zachororwac?

Niebawem staniecie się świadkami globalnego szczepienia, o którym wam mówiłem w roku 2010. O/rędzia Os/trzeżenia piątek, 3 października 2014, godz. 15.10 Moja wielce umiłowana córko, zważ teraz na Moją Obietnicę. Przyjdę ponownie, aby zwiastować nowy początek, nowy świat bez końca. Ci wszyscy, którzy zaakceptują Ł/askę B/oga, kiedy Ja wyleję Swoje M/iłosierdzie nad całym światem, staną się częścią Mojego K/rólestwa. Dałem ludziom każdy możliwy znak, każde os/trzeżenie oraz każdą Ł/askę, aby przygotować ich dus/ze. Niektórzy usłyszeli Słowo B/oże — tak jak jest ono ustanowione w Ś/więtych E/wangeliach — i wzięli je sobie do serca. Inni usłyszeli i dostrzegli Prawdę, ale odmówili jej przyjęcia. Nadejdzie niebawem dzień, kiedy cała Prawda i dowód na to, Kim Ja Jestem, zostanie objawiona, a gr/zesznicy otrzymają jednakową ilość czasu, aby podjąć swoją własną decyzję, zgodnie z ich własną wolną wolą. Nikt z was nie zostanie zmuszony, aby zaakceptować Moje M/iłosierdzie, bo tylko wy sami możecie podjąć tę decyzję. Inni odmówią stania się świadkami Prawdy, nawet jeżeli wyraźnie ją ujrzą. Niestety, będą oni zgubieni. Inni będą zwlekali ze ślubowaniem lojalności wobec Mnie, ale czasu po Ost/rzeżeniu będzie mało. Przychodzę teraz, aby wam powiedzieć o wydarzeniach, które ujawnią przed wami znaki tych czasów, jak i znak Mojej Obecności w tej Misji. W wielu krajach widoczne będą sztormy, a będą trwały one całymi tygodniami. Niebawem staniecie się świadkami globalnego szczepienia, o którym wam powiedziałem w roku 2010*. Ręka B/oga — w Swojej Bo/skiej Sprawiedliwości — będzie widoczna, kiedy dopuści On, aby pokusy zostały postawione przed tymi, którzy służą Mu w Moim K/ościele. Kiedy te i wszystkie inne proroctwa się wypełnią — Ja będę czekał. A potem nastąpi Os/trzeżenie. Nadejdzie ono na niedługo przed Wielkim Dniem, kiedy Moja Obietnica, że ponownie przyjdę, ostatecznie się wypełni. Musicie ufać w Moją Dobroć, Moją Miłość i Moje M/iłosierdzie. Jeżeli tak jest, będziecie wystarczająco silni, aby stawić czoła każdej próbie; i zniewagom, które będą w was ciskane w Moje Imię; i będzie wam towarzyszyć łaska, aby pozostać wiernym Mojemu Ś/więtemu Słowu. Trwajcie w pokoju i nadziei, bo Moja Miłość do was i wasza miłość do Mnie zniszczy zło, które objęło w posiadanie dus/ze tych, którzy się ode Mnie oddzieli. Wasz J/ezus * Por.: Globalny Plan zmniejszenia populacji i obalenia światowych przywódców 26 listopada 2010 Ich nikczemne plany obejmują również nowe globalne szczepienia, które spowodują choroby na całym świecie 19 czerwca 2012 Potem nastąpi wprowadzenie globalnego szczepienia, które zabije was, jeśli je przyjmiecie 17 października 2012 Szczepionka ta będzie trucizną i zostanie przedstawione w ramach globalnego planu opieki zdrowotnej 14 listopada 2012 Globalne szczepienie: Jedna z najbardziej nikczemnych form ludobójstwa, doświadczanego kiedykolwiek od śmierci Żydów pod rządami Hitlera 15 listopada 2012 PS: mój komentarz: powyższe tytułu o/bjawień są na str. ostrzezenie.net polecam gorąco