Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od 20 miesiecy nie mam okresu..kiedy nadejdzie jak bylo u was?

Polecane posty

Gość gość

Do 18.09 bralam cerezete (nie wiem jak to sie pisze) caly czas karmie piersia..i jakna razie jak okresu nie bylo tak nie ma...mam co raz wiekszego stresa ze mnie zaskoczy w najmniej oczekiwanym momencie...a wy kiedy po porodzie i kp dostalyscie okres?

Gość gość
i nie byłaś u lekarza? Może w ciąży następnej jesteś? Bo to za bardzo normalne nie jest

Gość gość
Jakieś dwa tygodnie po połogu mimo, ze karmię piersią.

Gość gość
ja dostałam trzy miesiące po porodzie, jednym i drugim

Gość gość
W ciazy nie jestem...jak bylam u gin w czerwcu na kontroli powiedziala ze tak moze byc po cerezette a moga byc krwawienia...ale troche zaczyna mnie to martwic

Gość gość
to najwyższy czas zmienić lekarza :(

Gość kokoszka123
droga autorko, jeśli do 19 września brałaś cerazette to jeszcze nie ma tragedii, zwłaszcza jeśli nadal karmisz. Moja historia jest podobna: urodziłam w grudniu 2012 roku, pierwszą miesiączkę po porodzie dostałam po 3 m-cach, od razu zaczęłam przyjmować cerazette, karmiłam do października 2013, odstawiłam cerazette po zaprzestaniu karmienia i cisza...przez 6 m-cy nie miałam miesiaczki, ile ja się nachodziłam po lekarzach...dostawałam luteine i inne specyfiki na wywołanie, okazało sie, ze moje endometrium nie przyrasta, w marcu 2014 dostałam 1 miesiączkę. Okazało sie, że wszystko przez stres. ;) Moje maratony po lekarzach dały mi tylko taką wiedzę, że tak czasem bywa, że okresu nie ma, przyczyny są różne, a Ty autorko powinnaś iść do jeszcze odczekać, bo karmisz, a to ma wpływ na miesiaczkę (u niektórych kobiet nie występuje krwawienie w trakcie karmienia) ale dobrze by było gdybyś poszla do lekarza i zmierzyłby Twoje endometrium , czy w ogóle przyrasta ;) pozdrawiam