Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_student20

Już nie wiem co robić jestem załamany proszę poradzcie mi coś

Polecane posty

Gość załamany_student20

rodzice wysłali mnie na studia na stancje, miszkam z innymi studentami jest nas razem 5 osób, od 3 tygodnie nie masturbowałem się gdyż poprostu nie mam jak zawsze ktoś jest, a mam ogromne ciśnienie bez przerwy o tym myśle napęczniały mi jądra, penis sam staje bez powodu, prosze napiszcie mi jak mam sie zaspokoić po cichu aby nikt nie słyszał, boję się że to sie odbije negatywnie na moim zdrowiu, albo pękną mi jajka bo czasaem aż swędzą tak dziwnie :/ Nie piszę tego jako prowokację, ale szczerą prawdę.

Gość załamany_student20
no suuuper dzięki, jak byłem u rodziców to mogłem sobie walić jak byli w pracy i czułem się lepiej :/

Gość gość
Studiuję z samymi chłopami i już wiem czemu niektórzy tak dziwnie się zachowują haha.

Gość załamany_student20
nie no naprawdę jest mi z tym źle ja nie mówie, że chce to robić codziennie, ale raz na tydzień aby rozładować napięcie cały czas o tym myśle, a dziewczynę raczej ciężko mi poznać bo jestem nieśmiały zresztą i tak pewnie nie byłoby gdzie tego robić, jestem jeszcze prawiczkiem.

Gość załamany_student20
z***biście teraz sam z niczego pulsuje mi penis i stanął nawet bez powodu :/

Gość gośćfajny kolo
Moge ci ulzyc, zrobie ci ciongutke jesli chcesz pujdziemy za drzwi od piwnicy nikt nieuslyszy na bank.