Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huanitaa

Wlasnie do mnie dotarlo ze

Polecane posty

Gość huanitaa

Wlasnie do mnie dotarlo, ze ..............jestem dnem. Ani urody, ani intelektu, zero kasy, dobrej pracy i perspektyw na cookolwiek. Jest mi wstyd kiedy popatrze na to co osiagnelam w zyciu. Wszyscy ida do przodu. Cos osiagaja, maja szczesliwe zwiazki, a ja tylko kolejne rozczarowania i kolejne nieudolne proby osiagniecia czegos. Dotarlo dzisiaj do mnie, ze bylam idiotka myslac, ze facet, ktory mi sie podoba moglby mnie zechciec....no bo po co mu ja skoro na swiecie jest tyle ladnych, baaa, pieknych dziewcwyn do tego robiacych zawrotna kariere, wesolych, pasujacych do niego. Po cholere cwicze myslac, ze jak wyrzezbie sobie tylek do bede mogla zawojowac swiat. PO co robie te p********e studia skoro i tak pracy miec nie bede, po czesci dlatego, ze jestem zalekniona fujara, ktora boi sie wlasnego cienia. Dzisiaj z lozka wstalam tylko kilka razy. Po to zeby zjesc i sie wysikac. Zal mi tylko moich rodzicow bo juz chyba zauwazyli jak p**********a maja corke.....

Gość gość
alez Skarbie takich co ci sie spodobaja bedzie jeszcze wielu wiec daruj sobie p********ie glupot bo za duze dawki tego skladnika na kafe staja sie monotonne

Gość gość
a co studiujemy? kulturoznawstwo?

Gość huanitaa
Nie, nie kultuuroznawstwo. Tez nie politologia, ani pedagogika wiec darujcie sobie.

Gość oLBY
zawszae znajdzie sie jakas praca trzeba tylko porozmaiac z przyjaciółmi , tylko aby była dobra a ty z niej zadowolona

Gość huanitaa
Jestem zmeczona ciagla walka ze swoimi kompleksami, o to by miec fajne zycie tak jak inni.

Gość gość
bibliotekarstwo? jest coś takiego w ogóle? :P

Gość gość
Geologia Poludniowoafrykanska?

Gość gość
Jest, jest nawet cos takiego jak filmoznawstwo, ale rozczaruje was tego tez nie studiuje! :)

Gość huanitaa
sorki ta wyzej to ja, zapomnialam, ze teeraz na kafe za kazdym razem trzeba wpisywac pseudonim "artystyczny".

Gość studentkapsychologii
Każdy przez to kiedyś przechodzi, to mija :) Rozwijaj swoje hobby i pasje; jeśli nie lubisz ćwiczeń, zmień je na takie, które dadzą Ci radość, np. zumba. Ucz się języków i wyjedź na pracę za granicą. Poznaj nowych ludzi na dodatkowych kursach, chwyć byka za rogi. Powodzenia :)

Gość huanitaa
Studentka myslisz, ze ja tego nie robilam? Przez 3 miesiace mieszkalam w innym miescie ze znajoomymi, mialam tam prace i w ogole. Naprawde mialam dobre samopoczucie. I musialam wrocic na studia. I znowu szara rzeczywistosc. Brak kasy, ofert pracy. Caly czas tylko patrze gdzie inni dotarli. Pozatym wybacz, alejestem w takim stanie, ze mam problem z zebraniem sie na studia. Od 3 dni staram sie zebrac, zeby wyjsc na miasto bo musze kupic kilka rzeczy i mi sie poprostu nie chce wstawac.

Gość gość
studentka psychologii dobrze radzi. :)

Gość huanitaa
Dzieki zawsze szczery.....

Gość huanitaa
Jestes cudownie ironiczny......

Gość gość
Nie bibliotekarstwo a Informacja naukowa i bibliotekoznawstwo... i zdziwiłbyś się jakie potrafią być bibliotekarki...mrrrr