Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każdy facet docenia kobietę dopiero po zerwaniu?

Polecane posty

Gość gość

To ja z nim zerwałam bo nie czułam że mu tak naprawdę na mnie zależy. I on po zerwaniu wpadł w panikę i robił wszytsko aby mnie odzyskac. Zaczęło się od kwiatów, błagan, próśb o powrót, obietnic poprawy. Potem gdy widział ze jestem nieugięta było obwinianie, wytykanie mi moich błedów.Pretensje ze do niego wogole nie dzwonię i nie szukam z nim kontaktu. Potem znowu próbował mnie udobr***ać na litośc i błaganie a potem znowu mnie poniżał i opierniczał.Czuję taką presję z jego strony że mam dosyć. Czy tak się zachowuje facet któremu naprawdę zależy, czy warto dać jeszcze jedną szansę?

Gość gość
to akurat nie jest objaw doceniania, jesli masz dylemat jak interpretowac takie zachowanie

Gość gość
nie każdy, ja doceniam swoją cały czas, a z nią jestem...

Gość gość
A czego to jest objaw? On twierdzi że kocha mnie strasznie i zrobi wszytsko aby mnie odzyskac, ale problem w tym że ja czuję się zaszczuta tymi jego próbami. Minie kilka dni a on dzowni z opierniczem że to koniec bo ja nie dzownie do niego i nie szukam z nim kontaktu. Potem mija kolejny tydzień i już łagodnym tonem próbuje mnie udobr***ać. Chciałam trochę czasu na rpzemyslenie ale on mi go nie dał, jemu tydzień trudno wytrzymać i już dzownił do mnie labo z pretensjami albo z prośbą o kolejna sznasę

Gość gość
niczego dobrego po dalsza czesc interpretacji udaj sie do najblizszego psychoanalityka

Gość gość
tzn?możesz jaśniej?

Gość gość
On teraz to nawet żenić się ze mną chce, a ja się zastanawiam czemu musiało dojść do zerwania żeby on tak wariował?

Gość gość
ty sie lepiej zastanow czy facet z ktorym zerwalas jest kandydatem na malzonka, bo jak pisze to nie jest objaw niczego dobrego sadze, ze zdobycz wymknela mu sie z rak po prostu i tego nie potrafi przebolec

Gość gość
Nie nie kazdy. Ja bylam 9 lat z chlopakiem dodam ,ze to byl moj pierszy mezczyzna. Gdy odeszlam po tygodniu mial juz nowa kobiete. Mysle,ze bylo mu to obojetne,ze mnie juz nie ma.

Gość gość
On jest niestabilny :o

Gość gość
Poprostu uciekla mu zdobycz wiec sie zaczela zabawa w gonienie kroliczka,nie kontroluje sytuacji.

Gość Palikarp
powiedz gostkowi jasno i dobitnie, że ostatnio się bzykałaś z kilkoma facetami i nawet nie znasz ich imion i będziesz mieć z głowy awanturnika